Share

Home / Administratie / VIDEO: Propunerea PNL pentru suplimentarea bugetului Festivalului Văii Gurghiului, respinsă

VIDEO: Propunerea PNL pentru suplimentarea bugetului Festivalului Văii Gurghiului, respinsă

111
Plenul Consiliului Judeţean Mureş a respins joi, 25 august, amendamentul propus de grupul consilierilor judeţeni liberali privind suplimentarea de la 70.000 lei la 90.000 lei a finanţării din bugetul Judeţului Mureş a Festivalului Văii Gurghiului, eveniment organizat la platoul La Fâncel din comuna Ibăneşti, între 26-28 august, de Consiliul Judeţean Mureş, Asociaţia Comunităţii Văii Gurghiului şi Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş.

Propunerea liberalilor a fost susţinută de Molnar Ervin, iar răspunsul preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a fost că aparatul propriu al instituţiei a analiza cererea şi „a considerat că nu este suficient de documentată.”

Astfel, amendamentul propus de consilierii liberali la proiectul de rectificare a bugetului Judeţului Mureş a strâns 8 voturi pentru, 4 abţineri şi 20 de voturi împotrivă.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Activități de informare împotriva furturilor din buzunare

Polițiștii de prevenire derulează, la nivelul județului Mureș, activități de informare a cetățenilor pentru prevenirea …

Share
Share