Share

Home / Administratie / VIDEO: Propunerea PNL pentru suplimentarea bugetului Festivalului Văii Gurghiului, respinsă

VIDEO: Propunerea PNL pentru suplimentarea bugetului Festivalului Văii Gurghiului, respinsă

111
Plenul Consiliului Judeţean Mureş a respins joi, 25 august, amendamentul propus de grupul consilierilor judeţeni liberali privind suplimentarea de la 70.000 lei la 90.000 lei a finanţării din bugetul Judeţului Mureş a Festivalului Văii Gurghiului, eveniment organizat la platoul La Fâncel din comuna Ibăneşti, între 26-28 august, de Consiliul Judeţean Mureş, Asociaţia Comunităţii Văii Gurghiului şi Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş.

Propunerea liberalilor a fost susţinută de Molnar Ervin, iar răspunsul preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a fost că aparatul propriu al instituţiei a analiza cererea şi „a considerat că nu este suficient de documentată.”

Astfel, amendamentul propus de consilierii liberali la proiectul de rectificare a bugetului Judeţului Mureş a strâns 8 voturi pentru, 4 abţineri şi 20 de voturi împotrivă.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ŞOCANT: Normele ISU privind protecţia împotriva incendiilor nerespectate la ORC Mureş!

Un târgumureşean a postat miercuri, 14 august, pe reţelele de socializare, o fotografie în care …

Share
Share