Primele turnee pentru BC Mureș înaintea noii ediții a LNBM BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Primele turnee pentru BC Mureș înaintea noii ediții a LNBM

Competiția de baschet masculin Menmorialul „Tordai Elemer” organizată în memoria fostului mare jucător de baschet sibian, aflată la a VIII-a ediție se va disputa în Sala Sporturilor „Transilvania”  din Sibiu între 25 și 28 august. Această ediție reunește la start campioana și vicecampioana sezonului precedent al Ligii Naționale de Baschet Masculin, CSM Oradea și BC Mureș Târgu-Mureș, cea mai longevivă echipă din prima ligă a baschetului românesc, CSU Sibiu, deținătoarea celor mai multe titluri de campioană, Dinamo București, SCM U Craiova și BCM U Pitești. Turneul se va disputa în două serii a câte 3 echipe, partidele din grupe urmând să se joace în zilele de joi, vineri și sâmbătă, de la orele 17.00 și 19.00. Duminică vor avea loc meciurile de clasament, între ocupantele locurilor 3 (ora 10.00), locurilor 2 (ora 12.00) și între câștigătoarele grupelor (ora 14.00). BC Mureș se află în grupă cu gazdele de la CSU, pe care îi vor întâlni vineri în a doua partidă a zilei și cu Dinamo (sâmbătă, ora 17.00).

 

Istoricul întâlnirilor dau BC Mureș printre favorite

Mureșenii pornesc cu șanse reale de a obține un loc fruntaș, dacă se ține cont de faptul că în întâlnirile din ediția trecută „tigrii” au învins echipa sibiană atât în campionat, sezon regulat și play-off, cât și în Cupa României, cu un bilanț de 5 victorii din 6 partide disputate în sezonul trecut, iar cu Dinamo a câștigat la pas în zilele trecute, 85-61 pe teren propriu, în primul amical al noului sezon.

Este pentru prima dată când la acest turneu participă șase echipe, dintre cele mai valoroase ale campionatului, lucru care face ca trofeul să devină unul tot mai râvnit, după declarația lui Horațiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu. Pentru mureșeni va urma Cupa Mureș, care se va disputa la Târgu-Mureș la sfârșitul săptămânii viitoare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE