Share

Home / Administratie / Nume noi în ATOP Mureş

Nume noi în ATOP Mureş

222Plenul Consiliului Judeţean Mureş a desemnat joi, 25 august, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, şase consilieri judeţeni care să facă parte din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Mureş. Cei şase consilieri judeţeni sunt următorii: Brassai Zsombor (UDMR), Bartha Mihaly (UDMR), Eugen Bândea (PNL), Dinu Socotar (PSD) şi Ştefan Someşan (PSD). „În conformitate cu prevederile articolului 17, alineatul 1, din Legea nr. 2018/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, cu modificările şi completările ulterioare, la nivelul fiecărui judeţ se organizează şi funcţionează Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, organism cu rol consultativ a cărui activitate se desfăşoară în interesul comunităţii”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Misiune de combatere a terorismului pentru eliberarea unor ostatici, la exerciţiul Junion Strike 19 de la Sângeorgiu de Mureş

Forţele pentru Operaţii Speciale şi Detaşamentul Special de Intervenţie şi Pază au executat, vineri, în …

Share
Share