Home / Horoscop / Horoscop 29 august

Horoscop 29 august

Distribuie

 

Berbec

Nu te crampona de o singura varianta pe care o ai deocamdata la indemana, pentru ca inca nu au aparut toate optiunile posibile. Esti inca pe drumul cel lung catre rezultatul visat, deci nu trebuie sa te grabesti nici sa extragi concluzii, nici sa-ti exprimi ultimul cuvant, nici sa iei decizii finale, de vreme ce vor mai aparea detalii importante pe parcurs.

Taur

Daca un plan in care ti-ai pus mari sperante pica peste noapte, nu trebuie sa aluneci spre depresie sau sa-ti torni cenusa in cap. Ai la dispozitie o paleta vasta de alte idei pe care merita sa le folosesti, deci nu faci altceva decat sa pui imediat mana pe alte resurse, pe care le aveai deja in bagaj.

Nu te crampona de acel proiect care nu mai evolueaza asa cum visai, ci incepe altceva cat mai repede, ca sa nu consumi timp si energie in zadar.

Gemeni

Discuti azi cu o persoana care are un efect miraculos asupra ta. Tonul vocii sale, energia pe care o degaja, lumina care i se citeste in ochi par angelice si esti fericit ca ai aceasta ocazie de a-i sta alaturi. Ai multe de invatat de la acest om, pe care il admiri sincer, pe care il asculti cu smerenie, pe care il respecti pentru ceea ce reprezinta.

E un exemplu demn de urmat si esti de-a dreptul fericit ca ii poti sta in preajma chiar si pentru cateva minute.

Rac

Trebuie sa faci ceva ca sa scapi de pasa proasta care-ti da tarcoale. Cauta-ti refugiul potrivit care sa-ti distraga atentia de la motivele de suparare. Se vede ca ceva nu-ti convine, ca nu esti in apele tale, dar, daca reusesti sa te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu, de exemplu, nimic din ceea ce te ingrijora la inceput nu va mai conta.

Uita de griji, de probleme, de dezamagiri printr-o activitate solicitanta, oricare ar fi ea, dar nu te apropia totusi de acele proiecte care merg si ele prost, altfel generezi alta depresie.

Leu

Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru ca trebuie sa-i administrezi pe caprarii ca sa faci fata mai multor obligatii financiare. A venit scadenta ratelor, facturile isi asteapta randul si mai ai si o multime de alte lucruri de cumparat, dar trebuie sa le asezi dupa o anumita ordine.

Fii foarte atent, ca nu cumva sa cumperi azi vreun lucru pentru placerea ta cand ai alte datorii mai urgente de achitat.

Fecioara

Sursa principala de energie a acestei zile esti tu, deci sa nu te mire ca nu ai nicio clipa doar pentru tine. Multa lume va bate la usa ta cu diverse motive, dar o fac fara sa-si dea seama ce anume ii atrage la tine. Ii chemi tu cu energia ta maxima, pe care o imparti din belsug la toata lumea: emani forta, degaji stimulente, si cum unii cauta de undeva un surplus de motivatie, vor veni catre tine ca s-o capete.

Balanța

Permite-ti sa explorezi un pic zonele cele mai profunde ale sufletului tau, pentru ca e o zi in care ai o anume atractie spre latura psihologica a vietii. Ori joci rolul de psiholog in mediul in care te afli si ti-e foarte usor sa asculti si sa empatizezi cu povestile altora, ori tu ai nevoie sa-ti eliberezi un pic sufletul de unele senzatii apasatoare.

Scorpion

Chiar daca unii nu te inteleg si te catalogheaza drept un rebel, tu mergi pe calea ta, pentru ca aceasta ti se potriveste. Nu tine cont de cei care te critica si incearca sa te traga inapoi in sablonul strict a societatii, culturii sau mediului in care te afli. Tu ai stilul tau, mai original, mai aparte, si nu e obligatoriu sa fii la fel cu toata lumea.

Daca tu vrei sa evadezi dintr-un spatiu rigid, fa-o, nu mai sta pe ganduri, in ciuda tuturor povetelor cu ton superior care vin de la unii care au impresia ca ar avea vreun drept sa te judece.

Săgetător

Esti foarte preocupat de lumea larga, citesti cu aviditate, esti curios sa descoperi lucruri din toate colturile lumii. E bine sa te lasi purtat de aceasta dorinta maxima de cunoastere, pentru ca ziua de azi seamana perfect cu un curs intensiv la scoala vietii la care vei primi o multime de raspunsuri la marile tale intrebari existentiale.

Intra in contact cu cat mai multa lume, dialogheaza, navigheaza pe internet, extinde-ti orizonturile prin legatura directa cu oamenii, cat mai diversi si din directii cat mai diferite.

Capricorn

Incearca azi sa te apleci mai mult asupra sufletului tau, spre cele mai adanci si ascunse dorinte, pentru ca de acolo poate iesi la iveala o cale noua pentru tine. Nu te lua doar dupa ce vezi usor in jurul tau, adevaratele lucruri bune sunt cele la care ajungi mai greu, care cer o anumita sondare, cercetare, cautare in profunzime.

Ia-ti o pauza in iuresul vietii si stai de vorba cu sinele tau, cu cel pe care il ascunzi in inima, cel pe care nu-l stie nimeni decat tu, pentru ca acea parte din tine are acum nevoie de atentie, de concentrare, de energie.

Vărsător

Esti uimit cat de bine te intelegi cu o persoana cu care ai sansa sa petreci azi mai multe ore. Dialogul merge atat de usor, de parca ati fi pe aceeasi lungime de unda. E clar ca intre voi exista o legatura telepatica, pentru ca nici nu e nevoie sa-i spui celuilalt ceva, ca el deja ti-a si oferit raspunsul.

Daca faci azi o cunostinta noua, ai un sentiment de deja vu atunci cand apare in calea ta, de parca simti ca acest om nu a aparut intamplator.

Pești

Primesti o veste atat de buna, incat nici nu mai ai rabdare pana la concretizarea evenimentului proaspat anuntat. Ai vrea sa sari peste cateva etape, sa ajungi direct la punctul maxim al acestui eveniment, dar nu trebuie sa te grabesti. Chiar si asteptarea, drumul parcurs pas cu pas pana ce visul devine fapt, au si ele rolul lor, pentru ca fac ca lucrurile sa devina si mai interesante. (Sursa: teotrandafir.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Horoscop 5 august

Distribuie  Horoscop 2016 LEU – Ati putea pleca de azi la odihna, la tratament, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.