Home / Cultură / Muzică de promenadă, în Cetatea Medievală a Sighișoarei

Muzică de promenadă, în Cetatea Medievală a Sighișoarei

Din 2004, fiecare început de toamnă este întâmpinat la Sighişoara cu muzică de promenadă. Prin acest eveniment, Sighişoara se înscrie pe harta localităţilor care nu numai că susţin o fanfară, dar şi creează cadrul de exprimare a acesteia, alături de cele mai reprezentative fanfare din România.
Potrivit site-ului municipiului Sighișoara, ediţia a XIII-a a Festivalului Fanfarelor Sighişoara va avea loc duminică, 4 septembrie, constituindu-se într-un punct de atracţie suplimentar, luna septembrie fiind o perioadă de vacanţă în care Sighişoara este încă asaltată de turiştii dornici să descopere farmecul locurilor. Pregătirile pentru festival sunt încheiate, astfel încât muzica de promenadă va întregi acest farmec, spre bucuria tuturor, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţiile anterioare. Spectacolele vor fi susţinute de Fanfara „Valurile Dunării” din Galați, Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii, Fanfara Municipiului Reghin și, bineînţeles, Fanfara „Sighişoara”. La ora 16.00, va avea loc defilarea în centrului orașului, la ora 16.30 va fi un minirecital în Parcul Central, urmând ca de la ora 17.00 să înceapă concertele, în Piața Muzeului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Scenariul roșu anulează spectacolele Naționalului

La o zi distanță după marea sărbătoare a celor care slujesc scena, Ziua Mondială a …