Share

Home / Social / Peste 100 de tineri din 14 orașe ale țării, în tabără la Șăulia

Peste 100 de tineri din 14 orașe ale țării, în tabără la Șăulia

110 tineri pasionaţi de învăţare din 14 oraşe şi 12 traineri, dintre care 5 veniţi din diferite colţuri ale mapamondului, se reunesc, în perioada 26-31 august, în județul Mureş pentru 6 zile în tabara de vară Șăulia ce îi va învăţa cum să schimbe regulile jocului.

Cea de-a doua ediţie GROW Summer Camp este dedicată exclusiv participanţilor şi ambasadorilor proiectului GROW, cel mai mai mare program naţional de educaţie nonformală cu predare în limba engleză creat de Şcoala de Valori în parteneriat cu AIESEC Romania.
GROW Summer Camp a debutat anul trecut, când 111 participanţi alături de 12 traineri s-au întâlnit în aceeaşi locaţie minunată din inima naturii, Tabăra Şaulia, pentru a celebra prin educaţie nonformală şi multiculturalism cei 5 ani ai proiectului GROW. „Anul acesta, după 6 ani de GROW ce au însumat 16 ediții, 39 orașe, 204 coordonatori, 565 traineri internaționali din 64 țări, 39.906 aplicanți la proiect și peste 42.000 de ore de atilere nonformale, aventura tinerilor pasionaţi de învăţare continuă, GROW Summer Camp devenind spaţiul unde vara, distracţia, relaxarea şi natura se întalnesc cu comunitatea de adolescenți, atelierele de educație nonformală şi călătoria către propriului potenţial. Tinerii participanţi vor fi îndrumaţi pe parcursul taberei de 7 traineri români și 5 traineri internaționali din Grecia, Brazilia, Bulgaria și SUA. Ediţia secundară a taberei va include sesiuni despre autocunoaştere, valori, construirea caracterului, înţelegerea impactului personal asupra societăţii și dezvoltarea abilităților profesionale necesare pentru a genera un impact pozitiv în comunitate, participanţii fiind provocați constant să lucreze în echipă, să ia atitudine şi să îşi creeze propriile reguli ale jocului”, au precizat reprezentanții AIESEC.

O experiență de neuitat
Tinerii care au luat parte la activitățile din tabără au transmis că au avut parte de o experiență de neuitat. „Cunoștințe noi, multă distracție și prietenii de lungă durată. Acestea sunt cele trei ingrediente care au transformat GROW Summer Camp în cea mai minunată experiență din viața mea. Am fost plăcut surprinsă să cunosc tineri cu aceleași obiective ca și mine: să aibă parte de o aventură memorabilă pe tot parcusul taberei și să facă o schimbare pozitivă în societate. GROW Summer Camp a reprezentat pentru mine familia la care oricine visează și singurul meu regret este că nu a durat mai mult”, a transmis Anca Broască, participantă GROW Summer Camp 2015.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Drumurile naţionale din Mureş, supravegheate zilnic cu opt aparate radar!

Efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să …

Share
Share