Recomandarea zilei: salată de orez brun cu ton şi măsline negre Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 425 Vizualizări

Recomandarea zilei: salată de orez brun cu ton şi măsline negre

CSID scrie că orezul brun, mai bogat în fibre şi înproteine decât orezul alb şi mai sărac în glucide, reprezintă ingredientul principal al salatei cu ton şi măsline negre, un preparat uşor de preparat, gustos şi care vă ajută în lupta cu kilogramele suplimentare.
Ingrediente – pentru patru porţii
1 ceaşcă de orez brun cu bob lung
2 ceşti cu apă
2 cutii de 170 grame cu ton
1 lingură cu arpagic fin mărunţit
un sfert de ceaşcă cu măsline negre, tăiate mărunt
2 linguri cu maioneză şi ulei de măsline
2 linguri cu smântână
sare şi piper, după gust
Informaţie suplimentară: Ştiaţi că amestecând în părţi egale maioneză şi iaurt natural veţi obţine un sos cu multe proteine şi mai puţin bogat în grăsimi, fără să alteraţi gustul delicios al maionezei? Folosiţi acest sfat inedit în reţeta din această săptămână.
Mod de preparare
1. Puneţi orezul şi apa într-o caserolă şi apoi lăsaţi-o pe foc până începe să fiarbă.
2. Reduceţi flacăra, acoperiţi caserola şi lăsaţi să fiarbă la foc mic timp de 35 de minute, amestecând constant, până când orezul absoarbe toată apa.
3. Transferaţi orezul fiert într-un bol mare, în care adăugaţi celelalte ingrediente.
4. Amestecaţi bine, adăugaţi condimentele, apoi gustaţi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE