Share

Home / Invatamant / VIDEO, FOTO: Elevii sărmăşeni, artişti talentaţi

VIDEO, FOTO: Elevii sărmăşeni, artişti talentaţi

1
Un grup de elevi ai Liceului Teoretic „Samuil Micu” din Sărmaşu au susţinut  sâmbătă, 27 august, un spectacol artistic literar-muzical inclus în programul celei de-a XIV-a ediţii a Zilelor Oraşului Sărmaşu, manifestare organizată de Primăria şi Consiliul Local Sărmaşu în perioada 26-28 august.

Recital de zile mari

Foarte inspiraţi şi extrem de talentaţi, elevii au susţinut un recital de zile mari, răsplătit cu aplauzele generoase ale publicului prezent în Parcul Central din Sărmaşu. Pe rând, pe scenă au urcat Gabriel Suciu (parodie), corul „Amadeus”, Andreea Socaciu (recital de poezie), Maria Preda (recital muzical… la pahare), Olivia Cenan (monolog), Vlad Bobiş (orgă) şi Daniel Camară (orgă).

„Sunt cei mai talentaţi dintre cei talentaţi. Fiind vacanţă, nu au putut participa toţi elevii la Zilele Oraşului Sărmaşu, dar chiar şi aşa programul a fost de calitate, cu muzică la orgă, corul Amadeus, recitaluri de poezie, emoţie şi părinţi alături de noi”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Oana Mititean, directoarea Liceului Teoretic „Samuil Micu” din Sărmaşu. „Conducerea şcolii ţine aproape de astfel de manifestări, le aduce în faţa copiilor, corul Belcanto, cunoscut la nivel judeţean şi naţional, şi corul Amadeus, conduse cu dăruire şi talent de părintele Camară, plus alte activităţi culturale ţinute la loc de cinste de către profesorii de la catedra de Limba şi literatura română. Se practică aceste activităţi culturale, literare cu diverse ocazii, respectiv tot ce înseamnă momente importante istorice şi culturale ale României”, a completat Oana Mititean.

2

3

4

5

6

7

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sărmaşu: Şofer prins cu alcoolemie de 1,7 la mie!

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Sărmaşu au oprit în trafic duminică, 14 iulie, în jurul …

Share
Share