Iată ce recomandă CSID:
Ingrediente:
6 cartofi mari
ulei de măsline
50 gr. unt
½ cană iaurt
piper măcinat
1 cană broccoli (fiert)
1 cană pui fiert
5 felii bacon tocat
caşcaval ras
Mod de preparare:
Încălzim cuptorul şi între timp spălăm cartofii, îi ungem cu puţin ulei de măsline şi presărăm un vârf de sare pe suprafaţa acestora.
Îi băgăm la cuptor pentru 45 min. până devin fragezi. Dupa ce îi scoatem de la cuptor, îi tăiem pe lung, astfel încât să putem scoate miezul cartofului, pe care îl punem într-un vas adânc. În acest vas vom adăuga untul, caşcavalul ras şi iaurtul, amestecăm energic până obţinem o compoziţie omogenă şi adăugam sare şi piper după gust.
Aşezăm apoi amestecul înapoi în cojile de cartofi, peste care adăugam broccoli şi pui, apăsând dacă este necesar.
Presărăm câteva feliuţe de bacon deasupra şi apoi introducem cartofii umpluţi la cuptor pentru încă 10 min.
Etichetebroccoli cartofi umpluti ingrediente preparare pui reteta
Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:
Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri
Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor
”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”
Clean-up. Curajul Mădălinei
Povestea lui Mircea
Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri
De asemenea, verificati
Femeia de afaceri – ce elemente distinctive ar trebui să fie amintite în stilul office.
Distribuie Femeia de afaceri este puternică, încrezătoare, își cunoaşte calitățile şi știe să se exprime …