Se caută modele pentru noua generație Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 273 Vizualizări

Se caută modele pentru noua generație

Organizația JCI Târgu-Mureș a anunțat desfășurarea unui nou proiect internațional intitulat JCI TOYP, ce are ca scop recunoașterea tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani care excelează în domeniile lor de activitate și care creează schimbări pozitive în comunitate.

Programul se adresează persoanelor cu vârste între 18 și 40 de ani, iar prin promovarea acestor tineri, JCI amplifică importanța liderilor responsabili social. Poveștile lor de succes, care implică cercetare, determinare și ingeniozitate, servesc drept modele tinerilor, inspiră spre crearea de lideri mai buni și spre dezvoltarea societății.

Se caută tineri cu realizări deosebite
„Căutam 10 tineri extraordinari din România cu realizări deosebite pe următoarele categorii: economie, afaceri, antreprenoriat, politic, juridic, guvernamental, academic, cultural, moral, protejare mediu, protecția copiilor, pace, drepturile omului, umanitar, voluntariat, științific, tehnic, auto-depășire și inovații medicale. Ne bucurăm că și Târgu-Mureșul este reprezentat prin șase tineri cu rezultate deosebite, adevărate modele pentru comunitatea mureșeană: Ana Maria Cristina Galea, Ovidiu Mărginean, David Timiș, Alexandra Maria Botoș, Monica Cacina, Cătălin Hegheș”, se precizează pe site-ul JCI Târgu-Mureș. Mureșenii sunt invitați să recomande tineri extraordinari. În acest sens, trebuie să completeze un formular: http://toyp.jciromania.ro/formular/.
Înscrierea în program se poate realiza doar prin completarea formularului până în data de 1 septembrie, iar juriul format din 5 persoane specializate va fi afișat pe website-ul www.toyp.jciromania.ro în data de 9 septembrie. În data de 26 septembrie, JCI România va anunța cine va reprezenta România în competiția internațională. Gala de premiere a celor zece finaliști pentru România, selectați de un juriu reprezentativ, se va desfășura la Iași, în data de 8 octombrie. Ceremonia, parte a programului Conferinței Naționale JCI România, care va avea loc în perioada 6-9 octombrie, va fi un prilej de întâlnire a antreprenorilor, autorităților, voluntarilor și partenerilor implicați în susținerea valorilor românești. Finaliștii din România vor fi înscriși în competiția internațională din 2017, care se va desfășura la Amsterdam, în Olanda.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE