Comunicat Claudiu Maior: „UDMR+POL+PSD lasă ASA Tîrgu-Mureş fără finanţare” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2893 Vizualizări

Comunicat Claudiu Maior: „UDMR+POL+PSD lasă ASA Tîrgu-Mureş fără finanţare”

111Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, a remis joi, 1 septembrie, un comunicat de presă referitor la situaţia financiară a clubului de fotbal ASA Târgu-Mureş.

Redăm în rândurile de mai jos conţinutul integral al comunicatului:

„Dragi iubitori ai fotbalului, mă simt obligat să vă comunic că alianţa PSD-UDMR-POL din Consiliul Local Tîrgu Mureş au decis ca echipa de fotbal a oraşului să nu mai primească finanţare. Cei mai mulţi dintre tîrgumureşenii care iubesc acest sport mergeau la meciurile de fotbal ale echipei ASA de când erau copii. Proiectul nostru a fost să ducem mai departe tradiţia, să fim din nou la cel mai înalt nivel în fotbalul românesc.

ASA Tîrgu Mureş a fost la puţin timp de la promovarea în Liga I vicecampioana României şi a reuşit să câştige Supercupa României, primul trofeu din istoria clubului tîrgumureşean. Aceste lucruri, se pare că au fost uitate. La fel cum au uitat consilierii locali și bucuria trăita de unii dintre ei (în timpul campaniilor electorale) în tribune – la fiecare gol marcat…

Pepiniera micilor fotbaliști de la Tîrgu Mureș are peste 300 de sportivi, care visează la finale…se pare că vor rămâne doar cu visele. Acești copii, încotro, domnilor consilieri?! Le tăiați și lor aripile?!

Mă bucur totuşi că alianţa PSD-UDMR din Consiliul Local Tîrgu Mureş au decis să aloce fonduri cluburilor BC Mureş, Cityus şi CS Universitar. Sunt dezamăgit însă că pentru fotbalul tîrgumureşean de performanţă, consilierii locali PSD-UDMR-POL nu doresc continuitate.

Este un moment dificil pentru clubul tîrgumureşean şi vreau să cred că-l va depăşi cu bine. În ceea ce mă priveşte, chiar dacă în prezent nu pot să fac altceva decât să ofer sfaturi reprezentanţilor clubului, voi rămâne alături de ASA Tîrgu Mureş!”

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE