Deratizare şi dezinsecţie la Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 250 Vizualizări

Deratizare şi dezinsecţie la Târgu-Mureş

111Cea de-a şaptea etapă de deratizare şi dezinsecţie din acest an efectuată în municipiul Târgu-Mureş a demarat miercuri, 24 august.

Operaţiunile de deratizare şi dezinsecţie vizează toate parcurile şi zonele verzi din jurul blocurilor de pe raza oraşului, conform normelor legale în vigoare. Între 1 septembrie şi 14 septembrie se vor efectua acţiuni de deratizare şi dezinsecţie la toate unităţile de învăţământ din municipiul Târgu-Mureş, urmând ca în perioada 17 septembrie – sfârşitul lunii octombrie, să aibă loc operaţiuni de dezinsecţie şi deratizare la gospodăriile individuale, la scările şi subsolurile blocurilor de locuinţe. „Am început o nouă campanie de deratizare în acest an, a zonelor ce aparţin domeniului public, campanie ce va ţine până la data de 1 septembrie când vom trece cu aceste acţiuni la unităţile de învăţământ. Banii au fost alocaţi din bugetul local”, a declarat Claudiu Maior, consilierul personal al primarului.

Potrivit Biroului de presă am Primăriei municipiului Târgu-Mureş, aceste acţiuni de dezinsecţie şi deratizare sunt efectuate cu utilaje de înaltă performanţă, care utilizează substanţe chimice omologate de Ministerul Sănătăţii. „Astfel de operaţiuni se realizează doar pe cursul nopţii şi sunt stabilite prin regulamentul de organizare şi funcţionare a Autorităţii  Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE