Home / Invatamant / Luni încep înscrierile pentru sesiunea de admitere din septembrie, la UMF Târgu-Mureș

Luni încep înscrierile pentru sesiunea de admitere din septembrie, la UMF Târgu-Mureș

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș scoate la concurs, în sesiunea de admitere septembrie 2016, locurile neocupate la programele de studii Medicină, Medicină Dentară și Farmacie. Perioada de înscriere este 5-6 septembrie 2016, iar data examenului va fi vineri, 9 septembrie. Înscrierea se realizează exclusiv online.

Pentru Facultatea de Farmacie, programul de studiu Farmacie, se scot la concurs 2 locuri la buget, la linia maghiară, și 50 de locuri cu taxă care se vor ocupa în ordinea descrescatoare a mediilor. Universitatea pune la dispoziția candidaților posibilitatea de a se înscrie la programele de studii Medicină și Medicină Dentară, în sesiunea de admitere septembrie 2016, în anumite condiții. Conform sursei citate, studenții admiși la aceste programe vor studia la linia română sau linia maghiară ca program de bază pentru care vor prezenta competența lingvistică, dar vor avea posibilitatea de a opta pentru a studia unele discipline în limba engleză. Taxa de școlarizare va fi de 5.000 euro/an pe toată perioada școlarizării. Astfel, se scot la concurs 25 de locuri la programul Medicină, linia română, 25 de locuri la programul Medicină, linia maghiară, 5 locuri la programul Medicină Dentară, linia română, și 5 locuri la Medicină Dentară, linia maghiară.
Universitatea scoate la concurs locurile neocupate la Facultatea de Medicină, programul de studiu Educație fizică și sportivă. Este vorba despre 11 locuri cu taxă, care se vor ocupa în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere. Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul UMF Târgu-Mureș.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Curs de limbă chineză la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”

Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” din Reghin continuă cu succes procesul de diversificare  a ofertei educaționale …