Săptămână cu multe infracţiuni constatate de poliţişti Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 215 Vizualizări

Săptămână cu multe infracţiuni constatate de poliţişti

111Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au efectuat, în perioada 26 august – 1 septembrie 2016, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale, precum şi pentru asigurarea şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Bilanţ bogat

În ultima săptămână, poliţiştii mureşeni au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. „Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, de la arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie. În urma acţiunilor, au fost constatate 175 de infracţiuni – 57 contra persoanei, 53 contra patrimoniului, 3 de natură economică, 36 la regimul siguranţei rutiere şi 26 de alte natură, fiind prinşi în flagrant 40 de autori.119 persoane au fost cercetate, iar faţă de 11 s-au luat măsuri preventive. De asemenea, au fost depistaţi 7 urmăriţi naţional şi unul internaţional”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cu această ocazie, au fost aplicate 1.045 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 300.000 de lei şi au fost confiscate bunuri de 38.044 lei.

De asemenea, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 208 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică şi 14 sancţiuni pentru fapte de natură economică. „Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 796 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 74 de permise de conducere – 11 pentru alcool, 4 pentru viteză, 59 pentru alte fapte şi au retras 24 de certificate de înmatriculare”, a subliniat inspector Andreea Pop.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE