Home / Business / CIE Matricon se extinde

CIE Matricon se extinde

111Sala 45 din incinta Primăriei municipiului Târgu-Mureş a găzduit vineri, 2 septembrie, dezbaterea publică a documentaţiei de urbanism „Stabilire reglementări urbanistice pentru edificarea de clădiri producţie, depozitare şi expediere marfă, strada Gheorghe Doja nr. 155, beneficiar SC CIE Matricon SA Târgu-Mureş”, realizată de SC Arhitecton SRL.

„PUZ-ul este pentru schimbarea indicilor, funcţiunea există, se optimizează producţia şi pentru asta trebuie să se extindă, în mai multe etape probabil, în incintă”, a precizat arhitect Konrad Eniko (foto), reprezentanta societăţii Arhitecton SRL Târgu-Mureş. „Documentaţia a fost întocmită pentru a le permite extinderea zonei de producţie prin modificarea uşoară a indicilor, adică procentul de ocupare a terenului de la 50% la 60%. Nu se modifică accese, nu sunt afectate reţelele edilitare şi nici vecinătăţile”, a subliniat şi arhitect Floriana Daniela Miheţ, arhitectul şef al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Potrivit portalului www.listafirme.ro, în anul 2015 SC CIE Matricon SA Târgu-Mureş a raportat următorii indicatori de performanţă: cifră de afaceri de 121,6 milioane lei, profit de 12,6 milioane lei şi 242 de angajaţi.

Citeste si:  Consiliul Local Luduș, prima ședință din noul an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Secretul constă în alegeri corecte! Iată pe ce se bazează majoritatea femeilor când vine vorba de alegerea carierei

Dacă ai ales să citești acest articol, atunci fie că ești pe drumul de a-ți …