CIE Matricon se extinde Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 789 Vizualizări

CIE Matricon se extinde

111Sala 45 din incinta Primăriei municipiului Târgu-Mureş a găzduit vineri, 2 septembrie, dezbaterea publică a documentaţiei de urbanism „Stabilire reglementări urbanistice pentru edificarea de clădiri producţie, depozitare şi expediere marfă, strada Gheorghe Doja nr. 155, beneficiar SC CIE Matricon SA Târgu-Mureş”, realizată de SC Arhitecton SRL.

„PUZ-ul este pentru schimbarea indicilor, funcţiunea există, se optimizează producţia şi pentru asta trebuie să se extindă, în mai multe etape probabil, în incintă”, a precizat arhitect Konrad Eniko (foto), reprezentanta societăţii Arhitecton SRL Târgu-Mureş. „Documentaţia a fost întocmită pentru a le permite extinderea zonei de producţie prin modificarea uşoară a indicilor, adică procentul de ocupare a terenului de la 50% la 60%. Nu se modifică accese, nu sunt afectate reţelele edilitare şi nici vecinătăţile”, a subliniat şi arhitect Floriana Daniela Miheţ, arhitectul şef al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Potrivit portalului www.listafirme.ro, în anul 2015 SC CIE Matricon SA Târgu-Mureş a raportat următorii indicatori de performanţă: cifră de afaceri de 121,6 milioane lei, profit de 12,6 milioane lei şi 242 de angajaţi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE