Un exemplar de Terra Nova, cel mai frumos câine la Dracula Dog Show 2016 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 898 Vizualizări

Un exemplar de Terra Nova, cel mai frumos câine la Dracula Dog Show 2016

 

Aramis, un frumos exemplar de Terra Nova, campion european și mondial, a suflat premiul cel mare al competiției Dracula Dog Show, ediția 2016.

Din cei aproximativ de 800 de câini din peste 150 de rase omologate, care au participat la cea de-a XI-a ediție a Dracula Dog Show, cel mai frumos exemplar a fost recunoscut în ținuta lui Aramis. Câinele are 5 ani, este din Ungaria și aparține lui Maroti Gabor, crescător Bella Siklodi, potrivit informațiilor furnizate de președintele Asociației Chinologice Mureș, Lokodi Csaba Zsolt, organizatorul Dracula Dog Show.

Rasa de câini Terra Nova, sau Newfoundland, după denumirea din țara sa de origine, este una dintre rasele de câini cele mai apreciate, din punctul de vedere al temperamentului: dulce, curajos, pacifist, inteligent, loial, calm și răbdător. Deși există mai multe presupuneri cu privire la originea acestei rase, un lucru este cert: are ca strămoș Dogul de Tibet.

Recentul câștigator al Campionatului European Best of Breed – Euro Dog Show Bruselles, ciobănescul mioritic românesc Siret de Gotcă, a fost o altă minunăție care a acaparat privirile participanților la cea de-a XI-a ediție a Dracula Dog Show de la Tîrgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE