Home / Sport / Debut cu victorie pentru campionii la futsal

Debut cu victorie pentru campionii la futsal

Distribuie

Campioana României la futsal, City’us Târgu-Mureș a debutat cu o victorie în noul sezon. Mureșenii au câștigat luni seara cu 4-1 (3-1) partida susținută pe teren propriu cu Muncitorul Reșița, formație ambițioasă și deseori incomodă. Au înscris Cesar Ribeiro (min. 7), Bogdan Covaci (18), Dumitru Mimi Stoica (20) și Cristian Cardenas (26), pentru mureșeni, respectiv Moț, în minutul 8.

Partida a început echilibrat, fără vreo ocazie importantă la cele două porți. La primul fault al partidei, comis de oaspeți, Mimi Stoica a surprins apărarea reșițenilor nepregătită, i-a pasat rapid în careu lui Ribeiro, care a deschis scorul. Era intrarea în minutul 7, dar după nici două minute portarul Molina a fost surpins ieșit dintre buturi și Moț a trimis un șut din propria jumătate, pe care Molina l-a scăpat în poartă. Reșițenii au fost la un pas de 2-1 în minutul 10, când Molina a fost din nou visător la un șut de la distanță, dar a fost salvat de transversală. În minutul 16 și Cristian trimite un șut în bară, după care mureșenii irosesc o nouă mare ocazie. Când se părea că repriza se va încheia la egalitate, mureșenii au punctat de două ori. Mai întâi, în minutul 18 Cristian a șutat din unghi, iar Covaci a insistat în fața porții și și-a readus echiăa în avantaj. Scorul reprizei l-a stabilit cu două secunde rămase de joc Stoica, în urma unei combinații încheiată cu un șut surprinzător din întoarcere, de la 10 metri.

Joc de conservare reușit

Mult schimbată și întinerită, echipa antrenorilor Cosmin Gherman și Lucian Nicușan nu a mai forțat în partea a doua. În poartă a intrat Mihai Tătar, care nu a fost foarte solicitat, deoarece apărarea a închis bine culoarele. Primele minute au fost spectaculoase, dar fără ocazii mari la cele două porți. În minutul 26 s-a înscris și ultimul gol al meciului, reușit de spaniolul Cristian, după o combinație în urma căreia mingea a ricoșat la spaniol. Finalul a adus alte ocazii, în special la poarta oaspeților. În minutul 32 Ribeiro s-a încurcat în fața porții, iar în minutul următor Küsmödi Tamás a scăpat singur spre poartă, dar șutul său a nimerit bara. Un nou șut în bară a trimis în minutul 35 din voleu și Ribeiro, după care City’us s-a mulțumit cu posesia, jucând finalul chiar cu portar-jucător. Mureșenii vor avea însă o sarcină mult mai dificilă în etapa viitoare, când vor face deplasarea la marea rivală, Autobergamo Deva.

Au evoluat formațiile:

City’us a începtut jocul cu: Molina- C. Ribeiro, M. Stoica, Cristian, Covaci și au mai jucat Tătar- Csala, Dobai, M. Duque, Togan și Küsmödi.

Muncitorul: Copăcean- Bârcean, Fedor, Drană, Mitru, Moț, Sturzu, Collar, Păvan, Mihuțescu


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Sportivii de la CSS Târgu Mureș, pe podium la lupte libere

Distribuie În cadrul Campionatului Național Școlar – Reșița 2024, sportivii din cadrul CSS Târgu Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.