Home / Invatamant / Pregătiri pentru un nou an universitar, la UMF Târgu-Mureș

Pregătiri pentru un nou an universitar, la UMF Târgu-Mureș

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș a anunțat că anul universitar 2016-2017 începe, conform structurii anului universitar aprobată de către Senat, miercuri, 28 septembrie 2016. Potrivit site-ului UMF Târgu-Mureș, deschiderea festivă a anului universitar 2016-2017 va avea loc luni, 3 octombrie 2016, la ora 10.00, la Palatul Culturii din Târgu-Mureș.

În perioada 24 septembrie – 2 octombrie se va desfășura ediția a II-a a proiectului „Săptămâna bobocilor”, ce își propune să-i ajute pe proaspeții studenți să se integreze mai ușor, să interacționeze între ei și să înțeleagă că nu sunt singuri, ci au alături sute de tineri ambițioși și perseverenți cu cel puțin un obiectiv comun: dorința de a deveni medici. Anul trecut, bobocii au luat parte la competiții sportive, au socializat, s-au jucat diverse jocuri și n-au lipsit, bineînțeles, surprizele. Dacă după această experiență vor și mai mult și își doresc să se dezvolte, atunci sunt așteptați să se înscrie în Liga Studenților, organizație care își propune să-i ajute pe studenți să crească și să se dezvolte frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Ramona Crăciun, o poveste despre viață. Viața în Montessori Târgu Mureș  

Înainte de a începe efectiv școala, strecurându-mă printre munca la ziare și reviste, am avut …