Home / Sport / Start fără emoții și pentru popicarele senioare

Start fără emoții și pentru popicarele senioare

După ce popicarele junioare au debutat în noua ediție de campionat cu o importantă victorie în fața rivalei Conpet Petrolul Ploiești, în prima etapă a noii ediții a Campionatului Național de popice pentru senioare, Electromureș Romgaz Târgu-Mureș s-a impus sâmbătă pe arena proprie în fața formației Rapid București cu scorul de 7-1 la puncte de meci, 3251 p.d.-3015 p.d., 16-8 la manșe câștigate. Așa cum era de așteptat, campioana a dominat întâlnirea și și-a asigurat victoria deja după al doilea schimb, după care toate cele patru componente intrate în întrecere și-au adjudecat punctul de echipă și au câștigat 10 din cele 16 manșe. Singura care nu a obținut punct pentru echipa mureșeană a fost junioara Fekete Réka, în ultimul schimb. Deși a câștigat două manșe și a fost depășită cu doar 4 „bețe” de Andreea Băicoianu, care a reușit cel mai valoros rezultat al oaspetelor, cu 548 p.d., tânăra mureșeancă a obținut al treilea rezultat al echipei, cu 544 de popice doborâte. Cel mai valoros rezultat al reuniunii l-a reușit tot în ultimul schimb „veterana” echipei, Doina Baciu, în timp ce Duka Tilda a doborât cu un singur popic mai puțin. Rezultatele individuale ale celorlalte componente ale echipei mureșene au fost, în ordinea evoluției: Iulia Adela Ban 534 p.d. (3 manșe câștigate, 1 punct de echipă), Duka Tilda 557 p.d. (3;1), Alexandrina Bornert 523 p.d. (2;1), Alina Suciu 535 p.d. (2;1), Doina Baciu 558 p.d.(4;1). Rezervele pentru acest joc au fost Bianca Bărdiță și Birtalan Antonia (junioară), iar Gyéresi Anna a fost menajată.

Următoarea competiție pentru popicarele mureșene va avea loc sâmbătă, 10 septembrie, când vor începe jocurile din Cupa României, cu o primă etapă programată la Petrila, dar campioanele pregătesc intens participarea la Cupa Mondială din Italia, iar rezultatele acestei prime runde dau încredere conducerii clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un singur punct în ultimul turneu

În turneul 6 al Diviziei A1 la volei feminin, cuprinzând ultimele trei etape ale turului, …