Home / Sport / Maratonul de tenis de masă, Cupa TT Concept Adial

Maratonul de tenis de masă, Cupa TT Concept Adial

Asociația Amatur România, prin TT Concept Adial și cu sprijinul Direcției Județene de Tineret și Sport Mureș va organiza în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș sâmbătă, 10 septembrie, cea de-a VI-a ediție a Cupei TT Concept Adial la tenis de masă. Competiția se va disputa începând cu orele 10, pe 24 de mese omologate de către Federația Internațională (ITTF), la două categorii: amatori și avansați (Open). Din a doua categorie fac parte foști jucători de performanță, sau simpli pasionați, practicanți mai vechi ai sportului cu mingea de celuloid, în timp ce la prima poate participa orice doritor. Circuitul Amatur este alcătuit dintr-o serie de turnee organizate pe întreaga durată a anului, în diferite localități din țară, cu faze locale, zonale și naționale.

Circuitul organizat de Asociația Amatur România prin coordonatori naționali și locali și cuprinde un număr de peste 3700 de jucători, ierarhizați într-un clasament rezultat în urma participării la turneele organizate pe întreg parcursul anului. Competiția din acest an se va încheia în luna octombrie, cu un turneu final, a cărei locație urmează a fi stabilită.

Pentru concursul de sâmbătă sunt așteptați un număr de aproximativ 100 de particiapanți la categoria Amatori și peste 40 la categoria Open. Pentru ca fiecare jucător să aibă o a doua șansă, aceste turnee nu se dispută în sistem eliminatoriu, ci se alcătuiesc grupe, unde se joacă în sistem turneu, într-o primă fază, primii clasați intră în grupe secundare, după care primii clasați dintre aceștia intră pe tabolul eliminatoriu. Astfel, este de așteptat un adevărat „maraton”, întreceri care se vor încheia probabil la ore înaintate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Unirea învinge, Avântul nu ajută

În cele două partide în care au evoluat echipele mureșene din seria 9 a Ligii …