Investiţie de 700.000 de euro pentru SmartDreamers Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 543 Vizualizări

Investiţie de 700.000 de euro pentru SmartDreamers

111Demarat în anul 2014 din iniţiativa a trei târgumureşeni, Adrian Cernat, Mihai Ceuşan şi Marius Huza, startup-ul SmartDreamers a primit, recent, o investiţie în valoare de 700.000 de euro din partea 3TS Catalyst România, un fond local de private equity pentru creştere şi venture capital, informează www.startupcafe.ro.

Peste 100.000 de candidaţi în baza de date

Potrivit sursei citate, Smart Dreamers este o platformă de recrutare cu peste 100.000 de candidaţi în baza de date, care este utilizată de peste 2.000 de companii din România şi Ungaria, iar cei 700.000 de euro vor fi utilizaţi pentru creşterea echipei de la 12 la 20 de angajaţi, promovare şi nu în ultimul rând pentru extindere regională, în Europa Centrală şi de Est. „Platforma conectează companiile şi candidaţii prin strategii de marketing targetate, cu predilecţie pe canalele de social media. Pe lângă abordarea activă, această strategie ajută companiile în dezvoltarea brandului de angajator. Anul trecut startup-ul a lansat aplicaţia InRecruit un SaaS (Software as a Service) dedicat oamenilor de recrutare din întreaga lume, dar în mod special reprezentanţilor companiilor mici şi mijlocii”, precizează reprezentanţii paginii web www.startupcafe.ro. „Principalele funcţionalităţi ale produsului sunt gestionarea CV-urilor online, adăugarea job-urilor pe mai multe platforme concomitent şi personalizarea, crearea sau integrarea paginilor de cariere ale companiilor”, susţin cei de la Startup Cafe.

Noi „angel investors”

La finalul anului 2015, SmartDreamers a obţinut o altă investiţie, în valoare de peste 100.000 de euro, de la trio-ul alcătuit din Radu Atanasiu, Mălin Ştefănescu şi Danu Temelie, iar în prezent, celor trei fondatori li s-au adăugat alţi trei investitori: Cristian Lina şi Mihai Guia – parteneri la firma de avocatură Lina & Guia, şi Octav Cobzăreanu. „Discuțiile au început acum două luni, inclusiv cu investitorii actuali. Din network-ul lor a apărut oportunitatea de a se alătura noi angel investors. Nu a fost o decizie strict financiară, ci de know how“, a declarat, Adrian Cernat, CEO-ul companiei SmartDreamers. Cu ajutorul celor trei investitori de renume pe care i-am atras, Mălin Ştefănescu, Radu Atanasiu şi Danu Temelie, am reușit să avem un plus de credibilitate. Ca startup când te prezinți unui business angel, în mod inevitabil, trebuie să construiești elementul de încredere. Cei trei angels noi făceau parte din rețeaua investitorilor actuali“, a adăugat Adrian Cernat.

Investiţia nr. 10 din portofoliul Catalyst România

Fond privat equity dedicat României, 3TS Catalyst România a mai investit în branduri precum Elefant.ro, AvocatNet.ro şi Vola.ro, precum şi în IMM-uri care îşi desfăşoară activitatea în sectorul Tehnologie – Media – Telecom. „Este a zecea investiţie a fondului Catalyst România şi ne bucurăm să investim într-o altă companie românească de tehnologie, de data aceasta un business din segmentul soluţiilor online de recrutare, companie care a fost înfiinţată şi dezvoltată la Târgu-Mureş”, a afirmat Marius Ghenea, Investment Director, 3TS Catalyst România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE