Peste 240 de rău platnici vor rămâne fără apă potabilă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

Peste 240 de rău platnici vor rămâne fără apă potabilă

 

Datorii de aproape 500 de mii de lei la plata apei potabile. Compania AQUASERV va sista furnizarea apei potabile către 244 clienţi rău platnici.

Compania AQUASERV va sista furnizarea apei potabile începând cu data de 12 septembrie, către 244 clienţi cu datorii scadente totale de 478.492.34 lei. Dintre aceştia 20 sunt agenţi economici cu datorii de peste 120.000 de lei, iar 224 sunt clienţi casnici cu datorii însumate de aproximativ 355.000 de lei.

Decizia Companiei Aquaserv vine ca urmare a datoriilor de aproape 500 de mii de lei, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Aquaserv, Nicolae Tomulețiu. Dintre restanțieri, 224 sunt persoane fizice, iar 20 sunt agenți economici.

Sistarea furnizării apei potabile către datornici se impune pentru a împiedica generarea de noi datorii şi pentru recuperarea debitelor restante. Aceste două obiective sunt esenţiale pentru derularea activității AQUASERV, în condițiile și la nivelul de calitate asumat prin Contractul de delegare.

Compania AQUASERV a înştiinţat instituţiile interesate cu privire la situaţia creată, şi anume: Primăria Comunei Livezeni, Direcţia  de Sănătate Publică a judeţului Mureş, Comisariatul judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Mureş şi ADI Aqua Invest Mureş, instituţii care înţeleg gravitatea situaţiei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE