Share

Home / Invatamant / Claudiu Maior: „Baftă multă în noul an şcolar!”

Claudiu Maior: „Baftă multă în noul an şcolar!”

1Consilierul personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, a transmis, prin intermediul Biroului de presă al instituţiei, un mesaj pentru dascăli, elevi şi părinţi, cu ocazia noului an şcolar care începe luni, 12 septembrie:

„O vorbă din popor spune că „Omul sfinţeşte locul”. Fiecare om se identifică, în general, cu ceea ce lasă în urma sa.

Pornind de la aceste lucruri, mă bucur că în toată această vară am reuşit să finalizăm o serie de lucrări pe raza municipiului Târgu-Mureş, care au constat în reparaţii şi reabilitări de parcuri, alei şi accese către garaje şi blocurile de locuinţe, am suplimentat, acolo unde a fost cazul, numărul obiectelor în spaţiile de joacă pentru copii.

În paralel, ca şi în anii anteriori, ne-am preocupat să asigurăm executarea lucrărilor de întreţinere, modernizare şi reabilitare a spaţiilor în care se desfăşoară procesul educativ, în măsura posibilităţilor bugetului local, astfel că în majoritatea unităţilor şcolare – grădiniţe, gimnazii, licee – elevii se vor bucura de condiţii bune de pregătire. De altfel, după cum se ştie, alocăm constant între 8 şi 10% din bugetul de dezvoltare al oraşului pentru întreţinerea şi modernizarea unităţilor de învăţământ.

În ultimii ani, au fost întocmite studii privind reabilitarea termică şi urbanistică a şcolilor, au fost asigurate centrale termice proprii, au fost reamenajate sălile de clasă, de sport etc. Şi de această dată, constatăm cu bucurie că, în toate eforturile noastre, ne-au fost alături dascălii, directorii unităţilor de învăţământ şi, nu în ultimul rând, părinţii, dovadă clară a faptului că, la Târgu-Mureş, rolul şi rostul şcolii se află pe drumul lor firesc.

Stimaţi dascăli şi părinţi, dragi elevi, vă adresez urări de sănătate şi putere de muncă în noul an şcolar, asigurându-vă că, aşa cum am făcut-o de fiecare dată, vom susţine toate activităţile şcolare pentru care ni se vor solicita sprijinul şi colaborarea.”

2

3

4

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Delgaz Grid a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatile Bărboși, Ciretea si Malea

Delgaz Grid a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatile …

Share
Share