Home / Administratie / Posturi vacante sunt scoase la concurs din sursă externă, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş

Posturi vacante sunt scoase la concurs din sursă externă, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş

Distribuie

111Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş scoate la concurs în vederea încadrării din sursă externă, în condiţiile Legii 53/2003 – Codul Muncii, a Hotărârii Guvernului nr. 286/2011 şi a Hotărârii Guvernului nr. 355/2007, 2 posturi vacante în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul inspectoratului.

La data de 8 septembrie a.c., s-a dat startul încadrărilor, prin concurs, de personal din sursă externă pentru posturile de: muncitor calificat IV (administrarea patrimoniului imobiliar) şi maistru (reparaţii auto), la Serviciul Logistic. „Înscrierea candidaţilor se face personal, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, situat în Târgu-Mureş, strada Borsos Tamas, nr. 16, Serviciul Resurse Umane, în perioada 8 – 21 septembrie 2016, în intervalul orar 9.00 – 15.00, în zilele lucrătoare”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Concursul constă în patru etape succesive: selecţia dosarelor de concurs, testarea psihologică, proba scrisă şi interviul.

Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 14 octombrie 2016, ora 10.00, iar proba interviului în data de 20 octombrie 2016, ora 10.00.

Concursul se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, iar rezultatele fiecărei etape se vor afişa la sediul inspectoratului, precum şi pe pagina de internet: www.ms.politiaromana.ro.

Date suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, la numărul de telefon 0265-202.412.

Mai multe informaţii despre condiţiile de participare, tematica şi bibliografia, precum şi documentaţia necesară dosarului de înscriere pot fi găsite pe site-ul inspectoratului, la Secţiunea Carieră/Posturi scoase la concurs  (https://ms.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs).

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Noutăți despre Festivalul Tiberius 2024

Distribuie Ediția din acest an a Festivalului Tiberius se va desfășura în perioada 10-17 noiembrie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.