FOTO: Debut cu speranțe mari la Gimnaziul “Cuza” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 913 Vizualizări

FOTO: Debut cu speranțe mari la Gimnaziul “Cuza”

????????????????????????????????????

Cu peste 1.000 de elevi și cu performanțe bune, Gimnaziul “Al. Ioan Cuza” din cartierul Unirii, este una dintre școlile importante ale Târgu-Mureșului. Numărul mare de elevi a fost și motivul unor investiții majore, de extindere, care vor fi încheiate în iarnă.

Cel puțin aceasta a fost promisiunea reprezentantului Primăriei Târgu-Mureș, Claudiu Maior, la festivitatea de deschidere de ieri. Consilierul personal al primarului Dorin Florea le-a urat succes elevilor și profesorilor în noul an școlar și a promis că schimbul de după-amiază va fi scos din trimestrul al doilea, când vor fi gata lucrările de extindere a școlii.

Directorul gimnaziului, prof. Olga Atomei, a mulțumit Primăriei Târgu-Mureș pentru sprijin, le-a urat succes elevilor și cadrelor didactice și a promis să va face tot ce îi stă în putință pentru a oferi un cadru optim pentru desfășurarea cursurilor și a tuturor activităților educative.

Vedetele zilei au fost bobocii de la clasele pregătitoare, care au intrat la prima lor oră încurajați de colegii mai mari și de părinți.

Trimestrul I se va încheia în 24 decembrie, dar elevii din clasele pregătitoare și copiii de la grădiniță vor mai avea o mică vacanță între 29 octombrie și 6 noiembrie.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE