Frumusețe și stare de bine la căminul pentru vârstnici Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 316 Vizualizări

Frumusețe și stare de bine la căminul pentru vârstnici

 

Chiar dacă se spune că frumusețea vine din interior, se acordă o mare importanță și exteriorului, constatându-se o creștere a numărului de femei, în special, care iau cu asalt saloanele de înfrumusețare. Dacă în trecut cele mai căutate erau frizeriile, acum în top au ajuns saloanele care oferă pachete întregi de solar, manichiură, pedichiură sau masaj.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş în colaborare cu Căminul pentru persoane Vârstnice din Tîrgu Mureş, au organizat în data de 9 Septembrie, cu ocazia Zilei mondiale a frumuseții, o surpriză persoanelor din acest cămin, constând în servicii de coafură şi manichiură gratuite pentru persoanele vârstnice. Cursul de „Frizerie, coafură, manichiură, pedichiură”, organizat de CRFPA Mureş, a fost coordonat de salonul de coafură Divine, iar salonul Zety s-a îngrijit de cursul de „Manichiură, pedichiură”, organizat de CRFPA Braşov. Cele două grupe de cursanţi au fost la dispoziţia persoanelor vârstnice între orele 8,30-12,00.” Începând din 1995, la inițiativa Comitetului Internațional al Esteticii și Cosmeticii (SIDESKO), se sărbătorește ziua de 9 septembrie drept Zi Internaţională a Frumuseţii.Astăzi, B-unicele deopotrivă cu B-unicii, au acordat “Frumuseții”, un loc de preț , și ne-am îngrijit de aspectul exterior” ne spune dr. Anca Florea directoarea căminului.

Potrivit inițiatorilor acestei acțiuni, persoanele vârstnice și-au îmbunătățit nu numai aspectul fizic, ci şi starea de spirit, datorită atenţiei cu care  aceştia au fost răsfăţaţi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE