Home / Business / VIDEO: Daniel Egri, apel la unitate de Ziua Forestierului

VIDEO: Daniel Egri, apel la unitate de Ziua Forestierului

111
Vicepreşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România, ing. Daniel Egri, a lansat joi, 8 septembrie, cu ocazia Zilei Forestierului, un apel la unitate între profesioniştii care activează în industria forestieră, în incinta fabricii IRUM, la şedinţa festivă a Asociaţiei Forestierilor din România.

„S-a lovit prea mult în sectorul nostru”

În discursul său, ing. Daniel Egri a solicitat celor prezenţi „să strângă rândurile” în faţa atacurilor mediatice, dar şi a „micilor războaie” duse de jucătorii de pe piaţa prelucrării şi valorificării masei lemnoase din România. „Împreună ar trebui să facem un efort şi să încercăm să ne reabilităm imaginea, mi se pare că s-a lovit prea mult în sectorul nostru, în tot ceea ce înseamnă pădure, exploatare, ştiţi foarte bine la ce mă refer şi lucrul acesta nu-l putem face decât dacă strângem rândurile, să fim mult mai vocali. Am schimbat astăzi idei şi am căutat soluţii, dar dacă nu ţinem aproape, dacă nu lucrăm împreună, dacă nu ne apărăm şi dacă nu încercăm să anihilăm micile ieşiri şi războaie între fracţiunile de sector care leagă lanţul trofic de exploatare şi prelucrare a lemnului, nu facem decât să dăm apă altor interese care sunt în defavoarea noastră şi care nu ne ajută să ne dezvoltăm. Sper ca în următorii ani să nu îmi fie frică să spun că sunt inginer din industria lemnului sau că mă ocup de prelucrarea lemnului, să fiu hulit că tai şi defrişez pădurile”, a punctat ing. Daniel Egri, care ocupă şi funcţia de director general al societăţii Mobex din Târgu-Mureş.

Finalul alocuţiunii a reiterat aceeaşi idee de unitate pentru lucrătorii din domeniul forestier. „Vreau şi îmi doresc să fim împreună o echipă, să ne vedem în fiecare an. E primul an la care particip la un asemenea eveniment şi sunt extrem de încântat. Sunt convins că dacă mă primiţi în continuare la următoarele evenimente nu voi lipsi şi vă voi fi alături ca într-o echipă, aşa cum trebuie să fie sectorul nostru”, a conchis ing. Daniel Egri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Lidea, portofoliu vast de hibrizi

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …