Home / Business / VIDEO: IRUM Reghin, expansiune în Europa

VIDEO: IRUM Reghin, expansiune în Europa

Distribuie

111
Directorul general al companiei IRUM Reghin, ing. Mircea Oltean, a anunţat joi, 8 septembrie, cu ocazia unei conferinţe de presă, că societatea pe care o conduce se află în expansiune în mai multe ţări europene. „Am intrat pe piaţa din Germania, avem vândute două utilaje, avem trei vândute în Franţa, două în Spania, unul în Austria şi două în Belgia. Vorbim de anul 2016”, a afirmat ing. Mircea Oltean.

„Mai avem de muncit, lucrăm la extinderea reţelei de vânzări, pentru că vânzarea unui tractor nu poţi să o compari cu a unui alt produs alimentar. La un utilaj de acest gen trebuie să ai o activitate intensă şi după vânzare, ceea ce înseamnă service în garanţie, service în post garanţie şi tot ce înseamnă piese de schimb pe termen lung. Acum lucrăm la extinderea reţelei de vânzări, la identificarea potenţialelor firme din străinătate care să ne reprezinte. Am identificat deja colaboratori foarte buni, cu care vom reuşi să pătrundem în piaţa externă. Aceste produse noi pot fi puse liniştit – şi nu o zic eu, ci cei din Germania şi din Franţa – lângă produsele celor mai mari producători mondiali de utilaje forestiere. Oferim un raport calitate – preţ mult mai bun decât ei (producătorii din Germania şi Franţa – n.r.)”, a completat ing. Mircea Oltean.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.