Home / Business / VIDEO: IRUM Reghin, expansiune în Europa

VIDEO: IRUM Reghin, expansiune în Europa

111
Directorul general al companiei IRUM Reghin, ing. Mircea Oltean, a anunţat joi, 8 septembrie, cu ocazia unei conferinţe de presă, că societatea pe care o conduce se află în expansiune în mai multe ţări europene. „Am intrat pe piaţa din Germania, avem vândute două utilaje, avem trei vândute în Franţa, două în Spania, unul în Austria şi două în Belgia. Vorbim de anul 2016”, a afirmat ing. Mircea Oltean.

„Mai avem de muncit, lucrăm la extinderea reţelei de vânzări, pentru că vânzarea unui tractor nu poţi să o compari cu a unui alt produs alimentar. La un utilaj de acest gen trebuie să ai o activitate intensă şi după vânzare, ceea ce înseamnă service în garanţie, service în post garanţie şi tot ce înseamnă piese de schimb pe termen lung. Acum lucrăm la extinderea reţelei de vânzări, la identificarea potenţialelor firme din străinătate care să ne reprezinte. Am identificat deja colaboratori foarte buni, cu care vom reuşi să pătrundem în piaţa externă. Aceste produse noi pot fi puse liniştit – şi nu o zic eu, ci cei din Germania şi din Franţa – lângă produsele celor mai mari producători mondiali de utilaje forestiere. Oferim un raport calitate – preţ mult mai bun decât ei (producătorii din Germania şi Franţa – n.r.)”, a completat ing. Mircea Oltean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se redeschid grădinițele private și unitățile cu program after school din 15 iunie?

Unitățile cu program after school și grădinițele private s-ar putea redeschide din 15 iunie, însă …