Bărbat reținut după comiterea unui furt din complexul Week-end Stiri
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Bărbat reținut după comiterea unui furt din complexul Week-end

 

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Compartimentul „Furturi cu mod de operare” au identificat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt, în perioada 14-16 august, din incinta unui restaurant situat în Complexul Week-end, din Tîrgu Mureş. Cercetările conitnuă sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 13 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale în urma investigaţiilor efectuate au identificat un bărbat, de 40 de ani, care ar fi sustras mai multe bunuri, două monitoare LCD, un televizor LCD, o unitate centrală de calculator şi băuturi alcoolice, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Conform polițiștilor, bărbatul a pătruns în restaurant, în două nopţi consecutive, prin spargerea unui geam, de unde a sustras bunurile, pe care ulterior le-a vândut. Până la acest moment al anchetei, 50% din prejudiciul total cauzat, în valoare de 6000 lei, a fost recuperat. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE