Home / Sanatate / Lucrări de reparații la Clinica Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean

Lucrări de reparații la Clinica Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean

Distribuie

Spitalul Clinic Judeţean (SCJ) Mureş a demarat luni, 12 septembrie, lucrările de reparaţii la Blocul de Naştere din cadrul Secţiei Clinice Obstetrică-Ginecologie. Lucrările vizează cele 3 săli de naştere şi presupun înlocuirea faianţei, gresiei, pardoselii, a elementelor de tâmplărie şi schimbarea instalaţiilor electrice şi sanitare și se vor finaliza în luna noiembrie a acestui an.

2-spital„Lucrările în cadrul Secţiei Clinice Obstetrică-Ginecologie reprezintă una dintre priorităţile acestui an şi asta deoarece este foarte important mediul în care o mamă aduce pe lume copilul. Lucrările de reparaţii vor contribui atât la confortul şi calitatea serviciilor medicale oferite în Blocul de Naştere de la Secţia Clinică Obstetrică-Ginecologie, cât şi la mediul în care personalul medical îşi va derula activitatea. Spitalul Clinic Judeţean Mureş continuă planul stabilit pentru acest an, prin care dorim să aducem îmbunătăţiri secţiilor noastre, toate acestea pentru a oferi servicii medicale de calitate”, a declarat dr. Dan Sîmpălean, managerul SCJ Mureș.

Lucrările sunt realizate din fonduri alocate de Consiliul Judeţean Mureş pentru anul 2016 şi au o valoare totală de 100.000 lei. Termenul de finalizare estimat este mijlocul lunii noiembrie 2016, iar în această perioadă toate naşterile vor fi redirecţionate către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş. Deoarece perioada reparaţiilor va crea un grad de disconfort, conducerea SCJ Mureș apelează la înţelegerea pacienţilor din judeţul Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.