Angajați și colaboratori ai lanțului de magazine naturiste Vitamix aleargă la Crosul Companiilor Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 1222 Vizualizări

Angajați și colaboratori ai lanțului de magazine naturiste Vitamix aleargă la Crosul Companiilor

O nouă ediție a Crosului Companiilor, o acțiune sportivă cu tradiție care promovează un stil de viață sănătos prin practicarea alergării, va avea loc duminică, 18 septembrie, la Târgu-Mureș, iar din partea lanțului de magazine naturiste Vitamix din Târgu-Mureș, care are ca slogan „totul pentru sănătate”, vor concura echipe formate din angajați și colaboratori.
La această competiție, fiecare companie s-a putut înscrie la cele două categorii de concurs: individual sau echipă, iar lanțul de magazine naturiste Vitamix va avea reprezentanți care vor alerga aproximativ 6 kilometri. Prin participarea la acest concurs, compania Vitamix și-a propus să promoveze în cadrul companiei spiritul de echipă, responsabilitatea colectivă, să creeze o imagine o pozitivă în comunitate, dar în special să-i determine pe oameni să adope un stil de viață sănătos.
„De foarte multe ori, în cadrul companiei, prin natura muncii noastre, vorbim despre nevoia de mișcare și dorința de sănătate a oamenilor. Specialistele noastre în nutriție oferă zilnic sfaturi celor care trec pragul magazinelor Vitamix, iar acest eveniment a venit perfect pentru a face ceva și pentru sănătatea noastră, nu doar a vorbi și a oferi sfaturi despre sănătate. Considerăm că astfel de evenimente pot da un imbold oamenilor pentru a se apuca de sport și pentru a trăi mai sănătos. Participăm cu echipe din rândul angajaților și colaboratorilor noștri. Anul viitor, ne propunem să mobilizăm mai mulți colegi să se implice în acest eveniment”, a declarat Benedek Zsuzsa, administratoarea lanțului de magazine naturiste Vitamix din Târgu-Mureș.
Activități simple care aduc beneficii pentru sănătate
Alergarea este o alegere bună pentru menținerea tonusului fizic și psihic. De asemenea, o plimbare în parc sau prin oraș poate aduce beneficii multiple sănătății. Echipa Vitamix dorește astfel să atragă atenția asupra modului simplu prin care poate fi adoptat un stil de viață sănătos. „Cu toții suntem de acord că menținerea sănătății și adoptarea unui stil de viață sănătos sunt importante, însă cu toate acestea mulți acționează doar atunci când apare o problemă de natură medicală în viața lor. Am dori ca prin astfel de acțiuni să conștientizăm importanța mișcării și alimentației corecte și să atragem atenția asupra modului simplu prin care poate fi adoptat un stil de viață sănătos. Să alergi zilnic în parc sau să te plimbi prin oraș sunt activități simple și accesibile tuturor care pot aduce beneficii sănătății noastre”, a transmis Benedek Zsuzsa.

„O oportunitate excelentă de promovare a mișcării”
Nutriționistul Bianca Moldovan va alerga duminică la proba pe echipe. Bianca a câștigat, anul acesta, medalia de aur la Bikini Fitness Senioare și spune că este pasionată de sport. „Sunt pasionată de sport, anul acesta am fost campioană la Bikini Fitness Senioare, categoria +1,66 cm, practic sport zilnic și consider că astfel de evenimente îi încurajează pe cei care nu au cochetat până acum cu sportul să se familiarizeze cu el. Practic, este o cale de a promova un stil de viață sănătos, lucru pe care eu îl încurajez și susțin, dovadă fiind și prezența mea, în cursul zilei de duminică, la Crosul Companiilor”, a afirmat Bianca Moldovan.
La rândul său, antrenorul personal Nagy Istvan Barna, fost sportiv de performanță, va concura din partea Vitamix cu gândul de a-i încuraja și motiva pe coechipierii săi să nu renunțe. Nagy Istvan Barna este promotorul mișcării și al unui stil de viață sănătos, considerând că astfel de competiții sunt binevenite pentru persoanele care petrec multe ore la birou, în fața calculatorului. „Voi concura la proba pe echipe la Crosul Companiilor din partea Vitamix. Îi voi încuraja și motiva pe coechipierii mei să nu renunțe și să dea tot ce-i mai bun. Consider că această competiție reprezintă o oportunitate excelentă de promovare a mișcării, în special în rândul angajaților companiilor, care nu prea își mai găsesc timp pentru a face sport. Este că un lucru foarte bun faptul că oamenii au început să se miște mai mult și sunt tot mai interesați să aibă un stil de viață sănătos. Eu promovez astfel de inițiative și competiții”, a precizat Nagy Istvan Barna.
Lanțul de magazine naturiste Vitamix comercializează suplimente alimentare, cosmetice naturale și alimente sănătoase, scopul fiind este acela de a satisface dorinţele şi nevoile clienţilor privind un stil de viață sănătos prin oferirea unor produse de bună calitate. Adresele magazinelor Vitamix din Târgu-Mureș: B-dul 1848 nr. 54 (cartierul Dâmbu Pietros), în incinta Mureș Mall, la Galeriile Auchan din Promenada Mall și pe strada Înfrățirii nr. 6 (cartierul Tudor). Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0365-430.221 și 0743-511.767 sau pe site-ul www.vitamix.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE