Şofer băut, prins la Sighişoara. Ce au descoperit oamenii legii Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 318 Vizualizări

Şofer băut, prins la Sighişoara. Ce au descoperit oamenii legii

1111În urma unui apel 112, Poliţia Municipiului Sighişoara a fost sesizată că pe strada D. Vodă s-a produs un accident rutier, soldat cu avarii.

Echipa operativă care a ajuns la faţa locului a constatat că pe stradă se afla un autoturism marca Renault Clio, care era răsturnat.

„Conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din cercetări a reieşit că tânărul în cauză, a consumat băuturi alcoolice împreună cu mai mulţi prieteni, iar ulterior a sustras din buzunarul unuia dintre aceştia, cheia autoturismului implicat în evenimentul rutier. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că autoturismul avea numerele de înmatriculare provizorii expirate şi că tânărul nu avea permis de conducere”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de furt de folosință, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE