ASA înscrie singurul gol, dar pierde la Pandurii FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 243 Vizualizări

ASA înscrie singurul gol, dar pierde la Pandurii

În etapa a VIII-a a Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a pierdut vineri seara cu 0-1 partida disputată la Drobeta Turnu Severin cu formația Pandurii Târgu Jiu. Unicul gol al întâlnirii a fost încsris de jucătorul mureșenilor Claudiu Belu Iordache în minutul 66 în propria poartă. ASA a fost departe de evoluția din etapa precedentă, când a învins pe teren propriu pe Dinamo cu 2-1. Cu antrenorul Dan Alexa în tribună, fiind suspendat pentru două etape după meciul cu Dinamo și fără Marius Constantin și Vlad Morar, ambii accidentați, ASA nu a contat mai deloc în atac, având o singură ocazie de gol, una imensă irosită de către Banjamin Kuku imediat după deschiderea scorului. Nici echipa lui Petre Grigoraș nu a arătat în schimb ca o echipă de pluton fruntaș. Pe parcursul primei reprize portarul venit la ASA tocmai de la Pandurii, după peste opt ani petrecuți la gorjeni, a fost solicitat doar la două faze, spre finalul reprizei. În minutul 38 Lucian Sânmărtean a trimis din lovitură liberă un șut aproape de colțul porții, dar Mingote a reținut, iar în minutul 44 Liviu Antal a expediat un voleu din interiorul careului respins de portarul portughez.

Schimbări ofensive, dar atacuri lipsă
La reluare în echipa mureșeană s-au efectuat deja două modificări, ambele ofensive. Au intrat Surdu și Ciolacu, în locul lui Candrea și Borza. Mureșenii au simțit că se poate mai mult, au făcut un marcaj agresiv, dar nu au reușit în continuare să se apropie periculos de poarta gazdelor. Pandurii au fost cei care au imprimat ritmul jocului, dar nici ei nu i-au creat probleme lui Mingote. Singurul gol a fost reușit în urma unei erori în lanț a apărării roș-albaștrilor. Autorul autogolului a fost cel mai puțin vinovat dintre cei implicați. Pleașcă a pătruns pe dreapta printre Gabi Matei, Surdu și Emil Dică și a trimis o centrare în forță pe jos, în fața porții. Mingea a fost trimisă nefericit în propria poartă de de fundașul dreapta Belu, dar doi jucători gorjeni se aflau nemarcați în spatele său. După cinci minute Belu s-a revanșat, oferind practic o pasă de gol la Kuku, dar nigerianul a trimis voleul din fața porții direct în portarul Lazar. Mingea i-a revenit, dar a fost deviată în cădere cu mâna și portarul gazdelor a reținut cu un plonjon spectaculos. Kuku a și fost imediat înlocuit cu Alex Ioniță, ASA a forțat obținerea a cel puțin unui punct, dar nu și-a mai creat nicio altă ocazie până la final. De cealaltă parte, nici gorjenii nu au reușit vreo acțiune periculoasă. ASA a încheiat pentru prima dată în acest sezon o partidă în deplasare fără gol înscris și rămâne la -3 în clasament. Tot cu Dan Alexa în tribună, mureșenii vor întâlni joi, 22 sepetmbrie, pe teren propriu, campioana Astra Giurgiu.
Au evoluat formațiile:
Pandurii: Lazar- Pleașcă, Buijs, Vasiljevici, C. Grecu, Răuță (67 Trifu), Sânmărtean, V. Munteanu (57 Ov. Herea), L. Antal (85 Obodo), Hlistei, Țucudean.
ASA: Mingote- Belu, Cordoş, Dobrosavlevici, G. Matei, Candrea (46 Surdu), Mureşan, Dică, Zicu, Borza (46 Ciolacu), Kuku (72 A. Ioniţă
Sursa foto: Pandurii Tg Jiu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE