Sfatul specialiștilor: combate astenia de toamnă prin sport Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 374 Vizualizări

Sfatul specialiștilor: combate astenia de toamnă prin sport

Odată cu venirea toamnei, apar și acele stări de oboseală, slăbiciune fizică și melancolie. Într-un cuvânt astenie. Iar pentru a preveni apariția acestor stări specialiștii recomandă exercițiile fizice și nutriția echilibrată. Astfel, la ediția a XIX-a a conferinței „I love my Health”, care va avea loc miercuri, 28 septembrie, la ora 18.00, la Garaj, Dani și Alina Pavel, antrenori personali, vor transmite o serie de recomandări cu privire la modul în care putem face față schimbărilor aduse de noul anotimp, dar și cum să profităm de beneficiile toamnei atât pe partea de nutriție, cât și pe partea de exerciții fizice.

Participanții sunt îndemnați să vină pregătiți de sport sau să-și aducă îmbrăcăminte sport, deoarece vor avea ocazia să pună în practică ceea ce vor învăța. Conferințele „I love my Health” au menirea de a oferi informaţii relevante de la specialişti în nutriţie, psihologie şi sport cu privire la un stil de viaţă sănătos. Şi la această ediţie, participanții vor gusta delicii culinare raw-vegane. „I love my Health este proiectul marca JCI Târgu-Mureș care își propune să prezinte o serie de noțiuni practice, exemple utile și ușor de aplicat în viața cotidiană a fiecăruia. „În demersul nostru, vom colabora cu nutriționiști, sportivi de performanță și psihologi. În cadrul fiecărui eveniment, vom invita un nutriționist care ne va învăța ce înseamnă o nutriție sănătoasă, pașii spre o nutriție echilibrată, secretele alimentaţiei, substanţe nutritive dar și menținerea nivelului dorit al greutății corporale. Vom avea un sportiv de performanță care ne va informa și ne va demonstra cum să facem corect exerciții fizice, dar și noțiuni de anatomie. Vom avea un psiholog care ne va explica cum toate provocările și problemele pornesc de la creier și ce putem face pentru a ne autocontrola impulsurile și obiceiurile proaste”, au precizat organizatorii conferinței.

Ce își propune conferința
Inițiatorii acestui unic proiect și-au propus să-i ajute pe participanți să-și stabilească obiective, să redobândească obiceiuri noi de alimentație, sport, gândire și să vadă cum le pot integra în programul zilnic. „Vei fi sfătuit în diversele probleme cu care te confrunți. Iți vei face prieteni care au aceeași motivație ca și tine, într-un cadru în care predomină prietenia, cooperarea și dorința de schimbare. Vei vedea cum toate aceste lucruri și noi obiceiuri sănătoase iți vor îmbunătăți calitatea vieții și vei dobândi un nivel crescut de energie pe tot parcursul zilei. Ne adresăm tututor persoanelor interesate să își schimbe stilul de viață într-unul sănătos, targetul nostru principal fiind angajații și antreprenorii cu un stil de viață neechilibrat și sedentar. Poate participa de asemenea orice persoană dornică de a avea un stil de viață sănătos: alimentație, hidratare, odihnă, sport, relaxare, mentalitate”, au arătat organizatorii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!