Urmărit internațional, prins de polițiștii mureșeni Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 328 Vizualizări

Urmărit internațional, prins de polițiștii mureșeni

 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș au depistat un bărbat, care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru infracţiuni privind frontiera de stat, respectiv trafic de migranţi, 

Un bărbat din Filpişu Mare, pe numele căruia autorităţile din  Germania  au emis un mandat european de arestare pentru  trafic de migranţi, a fost depistat de poliţiştii din Mureș, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 16 septembrie , poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale a IPJ Mureș au depistat un bărbat, de 28 de ani, din localitatea Filpişu Mare, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru infracţiuni privind frontiera de stat, respectiv trafic de migranţi, fapte săvârşite în perioada 25 iulie – 10 august 2015, potrivit informațiilor furnizate de IPJ Mureș.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Tîrgu-Mureș, care a emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Mureș. Bărbatul a fost prezentat magistraților Curții de Apel Tîrgu-Mureș, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare germane.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE