Victorie obținută cu multă trudă de campioni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 164 Vizualizări

Victorie obținută cu multă trudă de campioni

Echipa campioană a României la futsal, City’us Târgu-Mureș a obținut o victorie la limită în cadrul etapei a III-a din noua ediție a Ligii 1. Mureșenii au dominat partida de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, dar victoria a fost una la limită, scor 4-3, după ce la pauză oaspeții conduceau cu 2-1, cu un gol înscris în poarta goală cu 23 de secunde înaintea pauzei. Tot gălățenii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 7, prin Dumitru Ion, care a înscris cu un şut expediat de la distanţă, dar Mario Duque a restabilit egalitatea în minutul 13, deviind șutul lui Cristian Cardenas. Prima repriză a fost una foarte echilibrată, lucru care era de așteptat în fața unui adversar dificil, tenace, care a învins etapa trecută vicecampioana Informatica Timișoara. Forțând preluarea conducerii înaintea pauzei, în ultimele trei minute City’us a jucat cu portar jucător. Au și fost surprinși imediat cu o minge trimisă la bătaie de portarul gălățenilor, în speranța că cineva va atinge mingea înainte de a intra în poartă. Aceasta nu a fost atinsă, iar golul a fost anulat deoarece mingea venea în urma unei repuneri în joc, nu în urma unei recuperări. În ultimele secunde, o nouă greșeală la construcție a mureșenilor i-a prins nepregătiți, schimbul de portar nu s-a făcut rapid și oaspeții au trimis în poarta goală prin Tomescu.

Repriza barelor și a lui Cristian Cardenas

Parte a doua a fost la fel de animată, disputată într-un ritm alert, cu multe ocazii și bare. A fost totodată și repriza lui Cristian Cardenas, care a înscris toate cele 3 goluri care au adus victoria mureșenilor, unul mai spectaculos ca și celălalt. A reușit egalarea în minutul 23, cu un gol asemănător cu cel de 1-1, cu Duque de această dat pe post de servant. Tot el a preluat conducerea pentru echipa sa după alte 7 minute, cu un vole spectaculos la centrarea lui Bogdan Covaci. Între timp, acțiuni rapide și ocazii la ambele porți, cu mureșenii mai prezenți în preajma porții adverse și cu câteva șuturi care au lovit barele porții. Oaspeții nu cedează și Plugaru restabilește egalitatea în minutul 35 cu un șut din unghi, cu concursul portarului Molina. În minutul următor Cardenas reușește „tripla” cu un șut surprinzător, cu „șpițul” din fața semicercului, mingea trecând printre picioarele portarului. Dunărea a fost echipa care a încercat formula cu portar-jucător în ultimele minute, dar mureșenii au rezistat, obținând a doua victorie din noua ediție. Jucătorii și staff-ul tehnic au dedicat victoria coechipierului Cesar Ribeiro, accidentat grav în partida de la Deva.

City’us va juca în etapa viitoare, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 17.00, la Cluj-Napoca, cu Clujana.

Antrenorii Cosmin Gherman și Lucian Nicușan au început partida cu formula: Molina- Csala, Stoica, Cristian Cardenas, Covaci. Au mai jucat: Țipău, Duque, Togan și Küsmödi.

Dunărea a aliniat formația: A. Moldovanu– Movileanu, Dumitru Ion, Plugaru, Şotârcă, în prima linie, Tomescu, Radu, Rotaru, Vârlan și Krstic.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE