Cursuri gratuite de engleză, la American Corner Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2153 Vizualizări

Cursuri gratuite de engleză, la American Corner

111American Corner, secție a Bibliotecii Județene Mureș, organizează în această toamnă cursuri gratuite de limba engleză pentru diferite categorii de public. English 101 Club este o activitate dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 13 ani și are ca scop dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză.

English 101 Club este o activitate dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 13 ani și are ca scop dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză. Cursurile au loc în fiecare marți la American Corner, strada Primăriei nr. 2, începând cu ora 17.15, iar înscrierile se pot face prin e-mail la americancornertgm@gmail.com sau personal la sediul secției.

Basic Business English for Young Professionals – limba engleză pentru mediul de afaceri – este un modul care se adresează tinerilor care activează în domenii de business și utilizează frecvent limba engleză în context specializat. Condițiile de participare sunt: competențe lingvistice la nivel intermediar. Să își desfășoare activitatea profesională în domeniul afacerilor (Management, HR, Marketing, Administration, Accounting, Economics, Finance etc.); completarea unui chestionar prestabilit. Termenul limită pentru înscriere este 30 septembrie 2016, cursurile urmând să înceapă în data de 11 octombrie 2016 și se vor derula pe parcursul a 40 de ore. Doritorii pot să-și trimită CV-ul însoțit de documentele doveditoare privind nivelul de cunoștințe a limbii engleze (dacă este cazul) și chestionarul completat pe adresa de e-mail americancornertgm@gmail.com sau personal la sediul secției. Detalii cu privire la programa de curs, competențe dobândite și alte date specifice se regăsesc pe site-ul www.bjmures.ro si pe paginile de Facebook Biblioteca Judeteana Mures și American Corner Târgu-Mures.

Cele două programe de învățare a limbii engleze sunt organizate de Biblioteca Județeană Mureș prin Centrul de Resurse ”American Corner” și se derulează cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE