Home / Timp liber / Pasărea Rock lansează albumul „Legenda” la Palatul Culturii

Pasărea Rock lansează albumul „Legenda” la Palatul Culturii

După concertul de lansare al albumului „Legenda”, semnat de Pasărea Rock, ce va fi prezentat într-un format UNIC la nivel European, vineri, 23 septembrie, la Arena Basme cu cai din Bucureşti, artiștii vor porni într-un amplu turneu național, care va poposi şi la Târgu-Mureș, pe 14 octombrie, la Palatul Culturii, grație unui inedit concert rock simfonic. Albumul „Legenda” este esența existenței unei trupe prezentă pe piața muzicii românești de doi ani și jumătate, fiind rodul muncii consecvente și reprezentând renașterea genului muzical, cu influențe din folclorul românesc și cel balcanic. Vor urca pe scena Palatului Culturii Mircea Baniciu – voce solo, cor, chitară acustică, Josef Ioji Kappl – chitară bas, Ovidiu Lipan Țăndărică – tobe, percuție, Sorin Voinea – clape și Nicu Patoi – chitară electrică și semiacustică. Pasărea Rock este un proiect lansat pe piața muzicală din România în martie 2014 de Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică care reînviu povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. De la înființare, trupa a lansat șapte melodii, două EP-uri și un videoclip, iar turneele susținute de Pasărea Rock anul trecut au confirmat, la nivel național, succesul proiectului. Repertoriul Pasărea Rock include compozițiile originale precum Praznic năprasnic, Călușandra, Pasărea Calandrinon, Legenda, Epitaf, Zoreaua, Origine, Fagul și Iedera, piese din prima operă rock-simfonic Meșterul Manole, cum ar fi Pe Argeș în jos sau Rugăciune către Domnul și hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu, Hanul ulciorului nesecat sau Eșarfă în dar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cine este cel mai bun bucatar din lume? Vezi 10 bucatari cu Stele Michelin

https://www.pickpik.com/restaurant-cooking-chef-kitchen-food-professional-13063 Steaua Michelin reprezinta fara indoiala cea mai mare onoare din industria culinara internationala. Unii …