Marius Paşcan, între PMP şi PNL pentru o candidatură eligibilă. Reacţia liderului PNL Mureş Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1125 Vizualizări

Marius Paşcan, între PMP şi PNL pentru o candidatură eligibilă. Reacţia liderului PNL Mureş

111Liderul interimar al organizaţiei din Mureş a Partidului Naţional Liberal (PNL), Doru Oprişcan, a declarat vineri, 23 septembrie, pentru cotidianul Zi de Zi, că există şanse ca numele senatorului Marius Paşcan să se regăsească pe listele de candidaţi ai PNL Mureş la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

De asemenea, preşedintele PNL Mureş a afirmat, referindu-se la negocierile purtate de senatorul Marius Paşcan pentru accederea pe un loc eligibil pe lista Partidului Mişcarea Populară Mureş pentru Camera Deputaţilor, că „fiecare îşi face propriile priorităţi” şi a catalogat respectivele negocieri drept un zvon. „Am auzit şi eu povestea cu Marius Paşcan, este strict opţiunea lui, ieri (joi, 22 septembrie – n.r.) a participat la şedinţă, ceea ce demonstrează că încă este membru PNL. Faptul că se va supăra dacă nu va prinde ceea ce îşi doreşte sau nu se va supăra, este strict opţiunea lui şi în momentul în care probabil noi vom definitiva listele, în funcţia de poziţia pe care se regăseşte va fi decizia lui dacă rămâne cu noi sau va prefera să meargă la alt partid. Nu vreau să comentez în nici un fel, fiecare îşi face propriile priorităţi, propriile ţinte pe care vrea să şi le atingă. Dacă poate să şi le atingă în interiorul PNL este foarte bine şi pentru el, şi pentru noi, dacă nu şi le poate atinge şi preferă să plece la alt partid, este de asemenea opţiunea lui. Nu am luat în discuţie negocierile lui cu alt partid, deocamdată am luat-o ca un zvon, dacă vreţi”, a precizat Doru Oprişcan, care nu a oferit detalii cu privire la poziţia, eligibilă sau nu, pe care se va regăsi Marius Paşcan pe lista candidaţilor.

Liderul PMP Mureş, Claudiu Puiac, a declarat, zilele trecute, pentru publicaţia noastră, că a fost sunat atât de preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, cât şi de senatorul liberal Marius Paşcan, pentru a i se propune candidatura fostului purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Târgu-Mureş pe un loc eligibil pe lista PMP Mureş pentru Camera Deputaţilor. „După ce am fost contactat de domnul preşedinte Traian Băsescu, m-a sunat şi domnul senator Marius Paşcan. Am rămas înţeleşi că în momentul în care va veni în Târgu-Mureş vom discuta amândoi, dar această poziţie o să i-o prezint şi domnului senator Marius Paşcan, pentru că aşa consider că cei care s-au luptat pentru acest partid ar trebui să aibă în sfârşit o şansă să ajungă la nivelul Parlamentului României. Indiferent cine va fi pe locul 1 pentru Camera Deputaţilor, ar trebui să fie sau din fostul UNPR sau din PMP, oameni care s-au luptat, totuşi, în alegerile locale şi în continuare îşi desfăşoară activitatea politică în cadrul Partidului Mişcarea Populară”, a fost poziţia, tranşantă, exprimată de preşedintele PMP Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE