ASA șchioapătă și cu „secunzii” în Liga III Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 283 Vizualizări

ASA șchioapătă și cu „secunzii” în Liga III

În  etapa a IV-a din Liga III de fotbal, seria V, echipa secundă a celor de la ASA Târgu-Mureș a cedat fără replică pe teren propriu în fața formației similare de la Gaz Metan Mediaș, scor 0-3 (0-1).

Ambele echipe, pornite cu statut de „invitate” în acest eșalon, pot utiliza jucători de la echipa prim divizionară, lucru care s-a și întâmplat în partida de terenul secund al stadionului Trans Sil, unde antrenorii Lucian Popa și Aurel Pâslaru au folosit câțiva jucători care au jocuri pe prima scenă. Oaspeții s-au dovedit mai motivați și au deschis scorul în prima repriză, în minutul 22, prin Alexandru Buziuc, la rândul său cu câteva minute în actuala ediție din Liga I. Cu un joc mai elaborat și mai direct pe poartă, oaspeții au controlat repriza secundă. Alin Predescu a dublat diferența în minutul 56, iar Buziuc a reușit dubla în minutul  62. Încercările de a reveni în joc ale mureșenilor au fost palide și medieșenii au obținut o victorie clară, a doua din deplasare din această ediție, în timp ce ASA 2 coboară în a doua jumătate a clasamentului, cu doar 4 puncte, fără victorie pe teren propriu, după ce în prima partidă de acasă au scos cu greu o remiză cu altă echipă a județului Sibiu, 3-3 cu AFC Hermannstadt, când au revenit totuși de la 1-3.

Secunzii roș-albaștrilor au evoluat cu formația: Podar- D. Ursu, Chertes, Bucur, Ghirca, Vlăescu, Petriș, Deaconu, Oct. Ursu, Hamed, C. Rus. În repriza secundă au mai evoluat Moga- Păcurar, Onul și Schieb.

Reghinenilor nu le-a priit pauza

După două victorii în primele două etape și o etapă în care a stat, Avântul Reghin a fost învinsă în etapa a IV-a în deplasare, 0-2 la echipa județului Cluj, Unirea Jucu. Golurile gazdelor au fost înscrise în repriza secundă, de Olimpiu Bucur (min. 58) și Paul Cubleşan (min. 80). După acest eșec reghinenii coboară pe locul 7 în clasament, cu 6 puncte, la 4 de primele două locuri, ocupate de Sănătatea Cluj și sibienii de la AFC Hermannstadt. Cealaltă echipă a județului Mureș care evoluază în seria V, CS Iernut a stat în această rundă și se află pe locul 11, cu 3 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE