City’us se impune fără emoții în fața ultimei clasate Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 131 Vizualizări

City’us se impune fără emoții în fața ultimei clasate

În etapa a IV-a a Ligii I de futsal, campioana City’us Târgu-Mureș a câștigat sâmbătă seara cu scorul de 6-1 partida susținută în deplasare la ultima clasată a noii ediții, CFF Clujana Cluj-Napoca. Mureșenii nu au avut emoții în fața singurei echipe care nu a înscris niciun gol în primele trei etape și a primit 22. City’us s-a desprins la trei goluri în prima repriză, iar clujenii au reușit să înscrie primul lor gol din această ediție în repriza secundă. Partida disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca a fost prima a acestei etape, restul partidelor urmând să se dispute duminică și luni. Aceasta a fost considerată și cu „miza” cea mai scăzută, dovadă stând și brigada de arbitri delegată, cu un arbitru din Odorheiu Secuiesc și doi asistenți gazdă, ca și observatorul partidei, tot clujean. În urma acetui succes, mureșenii cumulează 6 puncte și urcă pe locul secund al unui clasament provizoriu, dar printre urmăritoare se află două echipe care au tot 6 puncte, dar cu numai două partide disputate, CSM Politehnica Iași și United Galați. Mureșenii o vor întâlni pe prima chiar în etapa viitoare, la Târgu-Mureș, programată pentru data de 1 octombrie, meci care se anunță unul foarte greu pentru campioni.

Golurile au fost înscrise de Csala Zsolt (3), Cristian Cardenas, Răzvan Togan și Mario Duque. Performerul jocului a fost Csala Zsolt care a reușit să-și treacă în cont trei goluri. De notat evoluția jucătorilor tineri, folosiți încă din startul meciului.

City’us a început partida cu: Molina- Togan, Küsmödi, Csala și Pop. Au mai evoluat: Tătar – Cristian, Mimi Stoica, Covaci, M. Duque, Țipău și Boroș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE