Mureșeanca Ioana Șulea, un argint strălucitor la fitness Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 649 Vizualizări

Mureșeanca Ioana Șulea, un argint strălucitor la fitness

După ce a cucerit medalia de aur la secțiunea bikini fitness +166 cm, junioare, în cadrul Campionatului European de culturism și fitness disputat în luna mai în Spania, la Santa Sussana, Ioana Șulea, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Universitar Târgu-Mureș s-a clasat pe locul II la cel mai puternic concurs de culturism și fitness din lume, „Arnold Classic Europe”, găzduit tot în Spania, la Barcelona.

La competiția patronată de cunoscutul Arnold Schwarzenegger, eleva antrenorului Sebastian Popovici a avut la aceeași categorie la care s-a încununat campioană europeană 22 de adversare din întreaga lume.

Sportiva mureșeană mai are în acest an titlul de campioană națională la senioare și este cotată la ora actuală ca fiind cea mai valoroasă sportivă la această disciplină, una diferită de ceea ce cunoaște lumea despre culturism și fitness.

Deși foarte tânără, sportiva care în urmă cu doar câteva zile a împlinit 20 de ani și participă la concursuri de doar doi, are deja în palmares câteva rezultate foarte valoroase. Dintre acestea, cel mai important rezultat l-a constituit în doar al doilea an de competiții bronzul de la Mondialele de anul trecut, palmares completat cu mult succes în anul în curs. Dar anul nu s-a încheiat pentru ea.

Se pregătește în zilele următoare pentru o nouă competiție puternică, la Praga, care va avea loc la sfârșitul săptămânii, după care, în luna decembrie va participa la Campionatele Mondialele din Republica Dominicană.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE