Home / Administratie / Angajări din sursă externă la Jandarmi

Angajări din sursă externă la Jandarmi

111Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş face angajări de specialiști din sursă externă, potrivit unui buletin informative remis miercuri, 28 septembrie, de Biroul de presă al instituţiei.

Astfel, sunt scoase la concurs 3 posturi vacante de ofițeri specialiști (funcții de execuție) și 4 posturi de subofițeri (executanți), toate cu încadrare din sursă externă, după cum urmează:

Pentru posturile vacante de ofițeri:

1 post de execuție vacant de ofițer specialist II, specialitatea auto, în cadrul compartimentului Auto;

1 post de execuție vacant de ofițer specialist III, specialitatea Construcții, în cadrul compartimentului Administrare Patrimoniu Imobiliar şi Protecţia Mediului;

1 post de execuție vacant de ofițer specialist I, specialitatea Informatică, în cadrul serviciului Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

Pentru posturile vacante de subofițeri:

2 posturi de execuție vacante de subofițer, specialitatea financiar, în cadrul compartimentul Financiar;

1 post de execuție vacante de subofițer, specialitatea auto, în cadrul compartimentului Auto;

1 post de execuție vacante de subofițer, specialitatea comunicații, în cadrul compartimentului Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

Persoanele interesate interesați pot obține relații suplimentare la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș cu sediul în localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Parcul Mariaffi Lajos nr. 7, la numerele de telefon 0265-319.856, 0265-319.857, interior 24515, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 – 16.00.

Anunțurile, care conțin informații privind condițiile generale și specifice de participare la concurs, datele între care se pot depune documentele, precum și cele la care se susțin probele de concurs, tematica și bibliografia sunt postate pe site-ul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș la adresa web www.jandarmeriamobilamures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cazuri noi de muncă nedeclarată

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureş au efectuat, în cursul lunii ianuarie, …