Fără replică în fața vicecampioanei CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 292 Vizualizări

Fără replică în fața vicecampioanei

În prima zi a celei de-a XI-a ediții a Cupei Ardealul la volei feminin, marți s-a disputat doar partida dintre echipa organizatoare, CSU Medicina Târgu-Mureș, și vicecampioana ultimei ediții a campionatului, CSM Târgoviște.

Meciul nu a avut practic istoric. Dâmbovițencele s-au impus cu un 3-0 categoric (25-21, 25-17, 25-15). Cu un lot mult schimbat față de ediția precedentă, cu foarte multe junioare, mureșencele nu au putut ține pasul în fața mult mai exeprimentatei adversare. Primul set a fost relativ mai echilibrat, în care „medicinistele” doar au ținut aproape, dar oaspetele au apăsat de câte ori a fost nevoie pe accelerație, încheind setul fără mari emoții.

Experiența nu a lăsat loc tinereții

Actul secund a demonstrat o dată în plus diferența nivelului dintre campionatul junioarelor și voleiul practicat de senioare, în special la echipele care au în componență jucătoare care vin din campionatele mai puternice. Cu două dintre fostele componente ale echipei mureșene în lot, Roxana Ivanof, care a jucat șase sezoane la CSU Medicina, aflată acum printre componentele de bază, alături de Alexandra Trică, târgoviștencele au zburdat în următoarele două seturi. Un adevărat complex s-a putut observa și în evoluția unor jucătoare componente ale loturilor de junioare care se află de câteva ediții mereu printre laureatele campionatului intern, jucătoare care promit, dar au nevoie de mai multă încredere. Vicecampioana s-a desprins în fiecare set din start, mureșencele reușind doar câteva apropieri, fără a aduce în discuție soarta învingătoarei.

Victoria formației CSM Târgoviște era una scontată, care duce către o probabilă finală cu Volei Alba Blaj, reeditare a finalei ultimei ediții a campionatului. Mureșencele urmează să învingă miercuri formația Unic Piatra Neamț, pentru calificarea în semifinalele de sâmbătă.

Antrenorul CSU Medicina, Predrag Zucović a rulat lotul aflat la dispoziție. Acesta a avut componența: Varga, Iancu, Pucarević, Ignjić, Arniceru, Rusu, Buterez, Teianu, Babaș, Dobriceanu, Ioan, Pețan, cu Molnar și Rancz – libero.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE