Share

Home / Slider / La mulți ani cu sănătate bunicilor!

La mulți ani cu sănătate bunicilor!

111O zi perfectă!

Cum arată o zi perfectă? Ce ni se întâmplă într-o zi perfectă? Cum se desfășoară o zi perfectă? Putem să ne imaginăm fiecare. Toți avem voie sa ne gândim la EA.
În viziunea bunicilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din cadrul Primăriei Tîrgu Mures o zi perfectă este astfel: dl. Popa – “o zi perfectă este o zi în care te simți generos și oferi o floare, o acadea, o îmbrățișare”, Doamna Nagy – “o zi perfectă este o zi în care iți place de tine, indiferent de cum arăti sau de statut”, dl. Tarcea – “o zi perfectă este o zi în care te simți plin de energie și ești optimist”.

112
1 octombrie este declarată ziua internațională a persoanelor vârstnice prilej cu care conducerea Căminului pentru Persoane Vârstnice din Tîrgu Mures a lansat cea de-a doua ediție a campaniei “Nu uita să-ți suni B-unicii”. Am participat cu mare drag la această manifestare și mă bucur că am avut ocazia să transmit gândurile mele bune tuturor bunicilor, părinților care au dat frumusețe acestui oraș și care au fost alături de noi în momentele importante din viața noastră. Dragi B-unici, dragi părinți, vă doresc din suflet sănătate! Vă asigur că Primăria Municipiului Tîrgu Mures va fi mereu alături de voi!

Cu respect,

Claudiu Maior – consilier personal al primarului

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reconstituire istorică despre Marea Unire, la Reghin

Reghinenii au avut  parte duminică, 14 iulie, în Piațeta din Cartierul Libertății, de o inedită …

Share
Share