Share

Home / Administratie / VIDEO: Depozitul de deşeuri din Sânpaul, utilizat în maxim 84 de zile

VIDEO: Depozitul de deşeuri din Sânpaul, utilizat în maxim 84 de zile

depozit
Contractul de delegare a operării și administrării depozitului de deșeuri nepericuloase de la Sânpaul și efectuarea transportului deșeurilor de la staţiile de transfer Râciu, Târnăveni şi Bălăuşeri și a reziduurilor de la stațiile de sortare Acățari, Râciu, Târnăveni și Bălăușeri la depozitul Sânpaul, județul Mureș din cadrul proiectului ”Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Mureş” către Asocierea dintre firmele Iridex Group Import Export SRL şi Servicii Salubritate Bucureşti SA, desemnată câştigătoare prin raportul procedurii de licitaţie publică nr.17093/13 septembrie 2016, a fost aprobat joi, 29 septembrie, de Consiliul Judeţean Mureş.

Valoarea contractului este de 99,18 milioane lei, durata acestuia este de opt ani, iar termenul stabilit pentru demararea activităţii de depozitare este de 84 de zile. „Am aşteptat acest moment, ca să putem să încheiem contractul cu firma câştigătoare. Asta înseamnă că mâine deja îi invităm să vină cât se poate de repede către Consiliul Judeţean, să semnăm acest contract de operare. Ceea ce este o ştire neplăcută este că nici în momentul actual nu au apărut normele de aplicare ale Legii achiziţiilor publice. Iar am venit cu scrisori către cancelaria primului ministru, ca să încercăm să grăbim acest demers de apariţie a normelor de aplicare, ca să putem să scoatem la licitaţie şi celelalte servicii, pentru că e foarte important ca acest cerc să se închidă şi până atunci să purtăm discuţii cu firma câştigătoare de la depozitul de la Sânpaul, ca acele 84 de zile în care trebuie să deschidă depozitul să fie realizat cât se poate de repede. Sper că în 84 de zile va reuşi să aibă toate acordurile şi avizele şi să putem să începem măcar depozitarea”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-a redeschis Grădina de Vară, după o investiție majoră făcută de Darina. Galerie foto !

S-a redeschis Grădina de Vară, după o investiție majoră făcută de Darina Unul dintre cele …

Share
Share