Home / Business / Aeroportul „Transilvania”, închis până în 12 octombrie

Aeroportul „Transilvania”, închis până în 12 octombrie

111Aeroportul Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureș îşi va suspenda zborurile în perioada 6-12 octombrie, ca urmare a efectuării unor lucrări de reparaţii curente la pista de operare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Luminiţa Zereş, Aeroportul a desfășurat în acest sens informarea operatorului aerian care derulează operațiuni la şi de la Târgu-Mureș, care a transmis schimbările menționate către pasagerii care aveau rezervări aferente acestei perioade. „Astfel, posesorii de bilete achiziționate pentru perioada 6-12 octombrie au fie posibilitatea schimbării de destinație a plecării sau sosirii, fie rambursarea costului călătoriei deja rezervate”, a precizat Luminiţa Zereş.

De asemenea, purtătoarea de cuvânt a Aeroportului Internaţional „Transilvania” a explicat că lucrările care se vor efectua în perioada amintită se completează cu demersurile pentru efectuarea de urgenţă a lucrărilor de reparații capitale, care să asigure, în continuare, funcţionarea aeroportului în condiţii de siguranţă operaţională. „De la darea în folosință a pistei Aeroportului şi până în prezent nu a fost efectuată nici o reparaţie capitală, cu toate că aceasta se impune după fiecare 28 de ani de exploatare. Această stare de fapt ne obligă la efectuarea tuturor demersurilor pentru executarea lucrărilor de reparații capitale, necesare și în procedura de conversie a certificatului naţional de aerodrom, într-un certificat european”, a menţionat Luminiţa Zereş. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureșean arestat pentru înşelăciune şi uz de fals!

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, polițiștii mureșeni specializaţi în combaterea infracţionalităţii …