Home / Sport / Măsuri de ordine la meciul ASA – CFR Cluj

Măsuri de ordine la meciul ASA – CFR Cluj

Distribuie

111Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş va asigura azi, cu un efectiv de aproximativ 110 jandarmi operativi, măsurile specifice de asigurare ordine publică, cu prilejul partidei de fotbal dintre echipele ASA Târgu-Mureş şi CFR Cluj, din etapa a XI-a din Liga I de fotbal.

Meciul va debuta la ora 20.30, pe stadionul Trans-Sil din Târgu-Mureş, iar în şedinţa tehnică dintre reprezentanţii Jandarmeriei, Poliţiei, clubului ASA Târgu-Mureş, s-a stabilit gradul mediu de risc al meciului, precum şi măsurile privind ordinea şi siguranţa publică pe stadion şi în imediata apropiere a arenei sportive. “Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului ASA Târgu-Mureş, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază”, a precizat cpt. Ciprian Căluşer, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

Potrivit acestuia, ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efectivele de jandarmi în cooperare cu Poliţia Municipiului Târgu-Mureş şi Poliţia Locală. “Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş recomandă tuturor spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării la şi de la locul de desfăşurare al competiţiei sportive, în apropierea şi în incinta stadionului, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente”, a arătat cpt. Ciprian Căluşer.


De asemenea, verificati

Adru Solution Târgu Mureș, soluția pentru terenuri de sport de calitate

Distribuie Adru Solution SRL Târgu Mureș, societate deținută și administrată de antreprenorul mureșean Daniel Urdă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.