Nouă posturi vacante, la Spitalul Clinic Județean Mureș Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 5719 Vizualizări

Nouă posturi vacante, la Spitalul Clinic Județean Mureș

Spitalul Clinic Județean (SCJ) Mureș a anunțat pe site-ul propriu organizarea, în perioada 20 – 26 octombrie 2016, a concursului pentru ocuparea a nouă posturi vacante, pe o perioadă nedeterminată, de portar la Serviciul Aprovizionare, Transport, Administrativ, Tehnic – Compartiment Pază.
Persoanele interesate trebuie să îndeplinească două condiții speciale de participare la concurs, și anume: să dețină diploma de absolvire a școlii generale și atestatul de pază/securitate sau dovadă că sunt în curs de obținere a atestatului. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 20 octombrie, la ora 10.00, la sediul administrativ al spitalului. Interviul se va desfășura în data de 26 octombrie, la ora 10.00. Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 12 octombrie, la ora 15.30.
Detalii privind metodologia, desfășurarea probelor de concurs și bibliografia sunt disponibile accesând pagina web a Spitalului Clinic Județean Mureș: www.spitaljudeteanmures.ro. De asemenea, informații suplimentare se pot obține la sediul administrativ al spitalului sau la numerele de telefon: 0771-786.265 sau 0365-882.572.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE