Home / Social / 5 mureşeni, spaima hipermarketurilor

5 mureşeni, spaima hipermarketurilor

Distribuie

111Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Târgu-Mureş au prins în flagrant joi, 29 septembrie, 5 tineri bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt din hipermarketuri, de pe raza mai multor judeţe din ţară, Mureş, Sibiu, Alba, Prahova, Argeş şi din municipiul Bucureşti.

Suspecţii, toţi din Târgu-Mureş, au fost prinşi în flagrant în parcarea unui restaurant din judeţul Mureş având asupra lor bunuri susceptibile a fi provenite din furturi. „Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, în autoturismele persoanelor în cauză s-au găsit articole de îmbrăcăminte, încălţăminte sport, scule de lucru electrice – maşini de găurit, flexuri – ţigări, băuturi alcoolice şi alte bunuri pe care aceştia nu le puteau justifica. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că cei 5 tineri, doar în cursul lunii septembrie 2016 ar fi comis 8 furturi din magazine – hipermaketuri, mall-uri şi magazine pentru amenajări interioare – din ţară, prin demontarea sistemelor de siguranţă. Valoarea estimativă a bunurilor identificate şi ridicate cu ocazia flagrantului este de peste 20.000 lei”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

112

 

De asemenea, verificati

O echipă de la Școala Gimnazială Albești… la pas

Distribuie Chiar dacă tehnologia ajută foarte mult, din dorința de a renunța la limitele impuse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.